Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Σε τυχαία συνάντησή τους

Μήνυμα Μελισσανίδη προς Αδαμίδη
«όποιος πειράξει τον Ντούσαν, θα φάει το κεφάλι του»

Συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Μελισσανίδη και Σταύρου Αδαμίδη, επίκειται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από το τυχαίο «τρακάρισμα» των δύο ανδρών στη Βασιλέως Γεωργίου, λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης των πλέι οφ.
Ο Μελισσανίδης επισήμανε τα λάθη του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια έκανε και ένα σχόλιο για λογαριασμό της εφημερίδας «Απογευματινή».
Ο «Τίγρης» μίλησε για την πιθανότητα να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ, ή μάλλον δε.....
 μίλησε καθώς δεν θέλησε να πάρει θέση σε ερώτηση που του έγινε. «Δεν θέλω, να συζητήσω κάτι τέτοιο τώρα. Μίλησα ως οπαδός. Το ξέρετε ότι αγαπώ και πονάω αυτή την ομάδα».
Όσο για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ήταν απόλυτος: «Όποιος πάει να φάει τον Μπάγεβιτς, θα φάει το κεφάλι του».
«Έχεις κάνει λάθη»
Σε ό,τι αφορά το τυχαίο αντάμωμα με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Μελισσανίδης του είπε χαρακτηριστικά πως «έχεις κάνει πολλά λάθη Σταύρο. Πρέπει να τα πούμε κάποια στιγμή», για να πάρει την απάντηση:
«Το ξέρω, πρόεδρε. Θέλω να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω χρόνο, γιατί ξεκινάει η κλήρωση, θα τα πούμε όμως».
Τέλος, κατά την αποχώρησή τους ο Τίγρης είπε χαρακτηριστικά «...μην πειράξεις τον Μπάγεβιτς».
Σιωπηρή τιμωρία
Στο θέμα της παραβίασης του ωραρίου, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν θα μιλήσει τελικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους, όμως, θα τιμωρήσει κανονικά βάσει του εσωτερικού κανονισμού.
Πάντως, το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της «Ένωσης» σε ομιλία του στους παίκτες ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί το παραμικρό κρούσμα απειθαρχίας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μπλάνκο που επίσης αναμένεται να τιμωρηθεί, ενώ πιο ακριβά θα την πληρώσει ο Αρτσε που είναι υπότροπος λόγω της αντίδρασής του στο διπλό της Παρασκευής.