Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δεν άλλαξε η βαθμολογία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ: 2-1

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά τίθεται εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέλμπεργκ στο 10΄ και ο......
 Μαρέσκα στο 44΄ πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 21΄ για την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ με πέναλτι. Τέσσερα δοκάρια είχε ο Ολυμπιακός και ένα η ΑΕΚ, σ΄ ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από την κακή διαιτησία του Τριτσώνη (ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ).


ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ: 2-0
Ισόβαθμος με 7 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, χάρη στη δίκαιη νίκη του, με 2-0, επί του Άρη, στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Ο Βλάνταν Ίβιτς άνοιξε το σκορ στο 26΄ με πλασέ, ενώ ακριβώς δέκα λεπτά αργότερα ο Σαβίνι διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την ομάδα του Πειραιά στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη (5/5, 21:15), αναμέτρηση ιδιαίτερης σημασίας ως προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πλέον η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση γίνεται δική τους υπόθεση. Στους 3 βαθμούς έμεινε ο Άρης.