Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Επιβεβαιώνουν οι Τούρκοι

Υπέγραψε στην Ανκαραγκουτσού ο Ζεβλάκοφ,
σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ
Το συμβόλαιο του Μίχαλ Ζεβλάκοφ ολοκληρώνεται στον Ολυμπιακό και ο πολωνός αμυντικός ανήκει στην κατηγορία των ερυθρολεύκων, που δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Σύμφωνα πάντως με πολωνικά και τουρκικά δημοσιεύματα, ο 34χρονος δεν θα περιμένει τον Ολυμπιακό και θα .....
συνεχίσει την καριέρα του στην Ανκαραγκουτσού.
Ο Ζεβλάκοφ, που βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2006, ανανέωσε το προηγούμενο καλοκαίρι τη συνεργασία του με τους πειραιώτες, αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει στα τέλη του Ιουνίου.
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά με δεδομένη τη διοικητική αστάθεια και την απόφαση του Κόκκαλη για πάγωμα όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την εκλογή νέας διοίκησης, η οποία και θα αναλάβει να συζητήσει με τους παίκτες για το μέλλον τους.
Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα στην Πολωνία και την Τουρκία, ο Ζεβλάκοφ δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πιθανή πρόταση του Ολυμπιακού και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη υπογράψει στην Ανκαραγκουτσού.
'Ο Ζεβλάκοφ συμφώνησε στο συμβόλαιο που του προτάθηκε από την Ανκαραγκουτσού και θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, μετά την Άντερλεχτ, τη Μουσκρόν, την Μπέβερεν και τον Ολυμπιακό', γράφουν συγκεκριμένα οι τούρκοι.
Ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο ο πολωνός αμυντικός έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί από τον Δεκέμβρη, χωρίς να δεσμεύεται από τους ερυθρολεύκους.