Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚYMHΣ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ώρα ΜΗΔΕΝ !

Για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου από τον Δήμο Κύμης αλλά και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 24 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Κύμης . Μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή , πάθος και .....
δυναμισμό. Τα αισθήματα της αδικίας αλλά και της αγανάκτησης ήταν αυτά που κυριαρχούσαν σε όλο τον κόσμο.
Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση , για τις τελευταίες μέρες που το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής , προκειμένου η πολιτεία να προχωρήσει στην δημιουργία δύο δήμων στην περιοχή . Των δήμων Κύμης και Ταμυνέων που είναι το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και δημοτικών συμβουλίων , αλλά και απόφαση των υψηλότερων θεσμικών οργάνων ΚΕΔΚΕ και ΤΕΔΚΕύβοιας .
1. Την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και κλείσιμο της υψηλής γέφυρας της Χαλκίδας , αναμένοντας την παρουσία των βουλευτών του νομού , οι οποίοι έχουν προσκληθεί , ώστε να διευκρινίσουν την θέση τους για το θέμα .
2. Στην συνέχεια, στις 1.00 μ.μ. θα γίνει μετάβαση στην Βουλή των Ελλήνων ενόψει της συζήτησης του προγράμματος Καλλικράτης από την ολομέλεια της Βουλής.
Ο Δήμος Κύμης καλεί τους δημότες της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν δυναμικά.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!