Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΟΓΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΓΑ

Με την λήξη της Θητείας μου ως Διοικητής του ΟΓΑ, αισθάνομαι την ανάγκη να Ευχαριστήσω από καρδιάς τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα Στελέχη, τους υπαλλήλους, τους ανταποκριτές και τους συνεργάτες του Οργανισμού για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.
Ιδιαίτερες Ευχαριστίες οφείλω στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων. Η υπηρεσιακή, επαγγελματική μας σχέση τελειώνει με γόνιμο απολογισμό, όμως οι .......
δεσμοί αλληλοεκτίμησης και φιλίας που σφυρηλατήθηκαν μεταξύ μας αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη.
Συστρατευθήκαμε όλοι στην υπηρεσία του Κοινού Καλού με Αίσθηση Καθήκοντος και Συνείδηση Αποστολής, προκειμένου να υπηρετήσουμε τους 2.300.000 συνταξιούχους και ασφαλισμένους του ΟΓΑ και να υποστηρίξουμε το ευρύ πλέγμα Κοινωνικής Προστασίας περίπου 500.000 οικογενειών.
Αναμφίβολα έγιναν πολλά αυτό το διάστημα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας ήσαν για περισσότερα, όμως δημοσιονομικές δυσκολίες και άτολμες ηγεσίες τα εμπόδισαν.
Για όσα έγιναν είμαι Υπερήφανος και σας Ευχαριστώ από καρδιάς, για όσα δεν μπορέσαμε ζητώ Συγνώμη από τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ καθώς και από τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Με Σεβασμό και Αγάπη
Λευτέρης Ν. Παπαγεωργόπουλος
Διοικητής ΟΓΑ