Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Κώστας Κουτουλής

Απάντηση σε σχόλιο

Αγαπητέ Στέλιο,
Πάντα διαβάζω το ιστολόγιο σου και αν και δεν συμφωνώ μερικές φορές με αυτά που γράφεις, χαίρομαι γιατί πάντα εκφράζεις την άποψη σου χωρίς σκοπιμότητες και με παρρησία.
Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ και το έχω πληρώσει ακριβά ακόμα και στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα σταματήσω να το κάνω, γιατί τα αποτελέσματα τα ζούμε με τους συμβιβασμούς που κάνανε όλοι όσοι αναμιγνύονται με την πολιτική σε κεντρικό και όχι.......
 μόνο επίπεδο.
Συνηθίζω να λέω ότι ο Καλλικράτης είναι για την Αρτάκη, όπως το ΔΝΤ για την την Ελλάδα. Ήρθε να μας βάλει σε σειρά, γιατό μόνοι μας αδυνατούσαμε.
Με λάθος επιλογές και συνεχείς συμβιβασμούς. Με δημοτικούς συμβούλους που προτείνουν αλλαγές σε κάποιο θέμα για να το ψηφίσουν και όταν οι αλλαγές γίνονται το καταψηφίζουν γιατί τους απειλούν οι τραμπούκοι της πολιτικής. Δημοτικοί σύμβουλοι που απειλούν άλλους συμβούλους επαγγελματικά και προσωπικά και πολλά άλλα τραγελαφικά.
Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος έχει την ιερή υποχρέωση να διαλέξει βάσει ικανότητων και όχι αριθμών ψήφων, αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι.
Τρομάζω στην σκέψη να βγουν σύμβουλοι πάλι που όταν είναι με την εξουσία την γλέιφουν και όταν πάνε απέναντι την συκοφαντούν.
Εύχομαι και οι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και εμείς σαν ψηφοφόροι να ανεβάσουμε τον πηχυ εκεί που μας αρμόζει.


Με εκτίμηση
Κώστας Κουτουλής