Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΑΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ


Ραντεβού μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται να υπάρξει, λίγα 24ωρα πριν από το κρίσιμο ΔΣ της Τετάρτης, απ' όπου και θα προκύψει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζίγκερ, επιθυμεί την επιστροφή του προσφάτως παραιτηθέντα, όμως, αυτό θα εξαρτηθεί από τους όρους που θα .....
θέσει ο κ. Πατέρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα» στο κυριακάτικο φύλλο της, διάθεση επιστροφής υπάρχει και αν αυτή μετουσιωθεί σε συμφωνία, τότε Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Γ. Βαρδινογιάννης είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με μετόχους της ομάδας (Πολέμης, Νίκας, Δάβαρης) και το συμπέρασμα ήταν ότι άπαντες θεωρούν πως η παρουσία του Πατέρα στην προεδρία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το «τριφύλλι».
Το πιθανότερο είναι το ραντεβού με τον Πατέρα να γίνει την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη με θέμα τους όρους της πιθανής νέας συνεργασίας.
Οι όροι αυτοί αφορούν το απόλυτο κουμάντο της ΠΑΕ, τη συμφωνία των μετόχων να βοηθούν και όχι να βάζουν εμπόδια στην ομάδα, να μπει τέλος στον «πόλεμο» από πλευράς του οπαδικού Τύπου, να τοποθετηθεί δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την «πολεμική» που έγινε στη διετή θητεία του Πατέρα και να μπουν όλοι οι μέτοχοι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Το τελευταίο είναι τεράστιο όφελος για την ΠΑΕ, μια και με τη συμμετοχή όλων θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 15 εκατ. ευρώ και όχι τα περίπου 10,5 εκατ. που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα καλυφθούν (από Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, Δάβαρη). Με απλά λόγια η προεδρία Πατέρα ξαναβάζει γερά στο παιχνίδι και τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Ο «Mr MIG» αναμένεται να προικοδοτήσει την προεδρία με τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, διότι απλούστατα θεωρεί -και όχι άδικα- απόλυτα πετυχημένη τη διετή θητεία του Πατέρα. Περισσότερα θα γνωρίζουμε βέβαια εφόσον γίνει η συνάντηση κορυφής Βαρδινογιάννη – Πατέρα.