Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Περιοχής Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Κανήθου τη .....
χρονιά που πέρασε.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Κλειστού, στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου. Τη βραδυά προλόγησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Θωμάς και ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τήνιος ενώ την παρουσίαση έκανε η Γραμματέας, Μίνα Βαμβάκου.

Αρχικά απευθύνθηκαν ευχαριστίες προς το διδακτικό προσωπικό των δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα προς τις δασκάλες Αρμονίου Πόπη Αργύρη και Μαριάννα Μπόχτη, τη δασκάλα Χορού Ειρήνη Ζιαζιά, τη γυμνάστρια Ιωάννα Σιαμέτη για το μάθημα ΠΙΛΑΤΕΣ, τη δασκάλα Μουσικοκινητικής Προσχολικής Ηλικίας Στέλλα Σπύρου, τις δασκάλες Ζωγραφικής Δώρα Κλειτσάκη και Μαρία Σωτηρίου και τέλος προς το δάσκαλο μαθημάτων Σκάκι Βαγγέλη Καλαϊτζή. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι μαθητές του αρμονίου επέδειξαν τις μουσικές γνώσεις που απέκτησαν τη χρονιά που πέρασε και καταχειροκρήτηθηκαν.

Στη συνέχεια, διαφορετικά γκρούπ μαθητών εντυπωσίασαν τους θεατές χορεύοντας Fox-Trot, Cha-Cha-Cha, Rock 'n Roll, Roumba και Tango. Στο μέρος αυτό συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθέως Αυλίδος με εξαίρετη επίσης παρουσία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δίωρο μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό συγκρότημα ΚΑΝΗΘΙΩΤΕΣ που απαρτιζόταν από τους μουσικούς-ερμηνευτές Πάρη Μάνια, Σοφία Αμπελιώτη, Σταθούλα Καπακλή, Νίκο Καλοχέρη και Γιάννη Παπαδήμο που ενθουσίασαν το κοινό.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ν. Θωμάς, Πόπη Αργύρη, Γιάννης Τήνιος, Μίνα Βαμβάκου και Φίλιππος Μακρής.