Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Διεξήχθη η κλήρωση του 10ου ομίλου της Δ' Εθνικής,
των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλου ΕΠΣΡ


Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου διεξήχθη η κλήρωση του 10ου ομίλου της Δ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, όπως επίσης και ......
των τοπικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ΕΠΣΡ.
O πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Σταράκης στην ομιλία του προκάλεσε αίσθηση, όταν ανακοίνωσε με τους συνεργάτες του το χορηγικό πρόγραμμα της Ενώσεως.

Συγκεκριμένα, μέσω του χορηγικού προγράμματος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κατάφεραν να καλύψουν τα οδοιπορικά όλων των Ρεθυμνιώτικων ομάδων της Δ’ Εθνικής, τα έξοδα διαιτησίας τις 4ης, 5ης, 6ης, 7ης του πρώτου γύρου και τις 20ης, της 21ης, της 22ης και της 23ης αγωνιστικής του Β’ γύρου της Α' και Β’ τοπικής κατηγορίας.

Μέσω του χορηγικού προγράμματος, καλύπτονται επίσης όλα τα έξοδα γιατρών αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ αποκάλυψε και τη διεξαγωγή ενός πέμπτου πρωταθλήματος υποδομών, της κατηγορίας projunior.
Αυστηρός όρος για την παροχή αυτών των πολύτιμων οικονομικών ελαφρύνσεων είναι τα σωματεία να μη δημιουργούν ή να μην υποθάλπουν βία
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της επιτροπής της Δ. Εθνικής κος Σαρρής, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κος Βούρβαχης o πρόεδρος της ΕΠΣ Λασηθίου κος Σταυρακάκης και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κος Μαρινάκης.
Οπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ήταν εκει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Παπακωνσταντίνου αφού ειναι αντιπρόεδρος της επιτροπης της ΕΠΟ για την Δ' ΕΘΝΙΚΗ .