Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 25/08/2010


K. Γκάρα όπως γνωρίζετε, παραλάβαμε 4 δελτία ποδοσφαιριστών με 2ψήφιο αριθμό συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Α1 2009-2010, που ήθελαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΕΥΒΟΙΚΟΥ και ακόμα 3 δελτία μικρών με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Δεν είχαμε καμία οικονομική ή άλλη απαίτηση, από όσους θέλησαν να μεταγραφούν ή να ....
μείνουν ελεύθεροι είτε επρόκειτο για ποδοσφαιριστές του ΕΥΒΟΙΚΟΥ είτε για μεταγραφές της προηγούμενης διοίκησης.
Επειτά ενισχύσαμε την ομάδα μας, με 5 ποδοσφαιριστές από τον ΑΣΤΕΡΑ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, εκ των οποίων 2 από το χωριό μας και 3 από την ευρύτερη περιοχή του Ληλαντίου. Ενεργοποιήσαμε 6 ποδοσφαιριστές του ΕΥΒΟΙΚΟΥ από το χωριό μας που δεν συμμετείχαν τις προηγούμενες περιόδους και προχωρήσαμε σε ακόμα 5 μεταγραφές ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες του Ληλαντίου Πεδίου εκ των οποίων οι 3 είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγ. Νικολάου όλοι κάτω των 20 ετών.
Με στόχο την παραμονή της ομάδας μας στην ΠΡΩΤΗ κατηγορία των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ κρίνοντας ότι χρειαζόμασταν και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, αποφασίσαμε 2 μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών και ενός τερματοφύλακα. Τέλος ουσιαστική είναι η βοήθεια της διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ που προσέφερε 2 ακόμα εμπειρότατους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και προσεχώς περιμένουμε ακόμα έναν και τους ευχαριστούμε πολύ.
Δεν καταλάβαμε κ. Γκάρα τι ακριβώς αλλάξαμε από αυτό που είχαμε πει?
Μήπως θα έπρεπε να αφήσουμε την ομάδα με 10 δελτία χωρίς καμία ενίσχυση και χωρίς τερματοφύλακα, με άμεσο τον κίνδυνο υποβιβασμού ή να μην δεχθούμε τη βοήθεια από τους διοικούντες του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τον πρόεδρο κ. Ταρνανά?


Με τιμή
Το Δ.Σ.