Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2010-2011 θέλουμε να ευχηθούμε στους διοικούντες και εργαζομένους για την Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ, στο σύνδεσμο διαιτητών και στα μέλη του, στις διοικήσεις και στους ποδοσφαιριστές όλων των σωματείων του νομού μας, καλή χρονιά, εκπλήρωση των στόχων τους και πάνω από όλα υγεία και ευημερία.
Ως διοίκηση του “ΑΘΛ. ΣΥΛ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ” θέλουμε να.....
 ευχαριστήσουμε δημόσια εκείνους που με την παρουσία τους και τη βοήθεια τους μας οδήγησαν στην απόφαση να αναλάβουμε την ανασυγκρότηση της ομάδας μας, που βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης 2 μήνες πρίν.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκινήσουμε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ΑΥΛΩΝΙΤΗ Β., ΛΥΚΟ Β., ΚΟΥΤΡΑ Ν., ΦΛΩΡΟ ΑΝ., ΝΟΝΑ Β., ΡΟΥΜΠΗ Κ., ΜΠΑΛΑΝΟ Π., και ΤΖΑΝΟ Β. οι οποίοι παρά τη φαινομενική διάλυση, συνέχισαν να φωνάζουν να αγωνιούν και να μας παροτρύνουν να σχηματίσουμε διοίκηση, με πάθος και πείσμα θέλοντας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΕΥΒΟΙΚΟΥ και έπειτα όλους τους υπόλοιπους που τους πλαισίωσαν φτάνοντας το ρόστερ των 33 ποδοσφαιριστών σήμερα, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ξεκινούσε η προσπάθεια.
Επίσης τον προπονητή κ. Καρβέλη που αποφάσισε και προτίμησε να συνεργαστεί με τον ΕΥΒΟΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ που δεν ήταν ότι ευκολότερο και έτοιμο εκείνη την ώρα.
Μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους κ. Αντρέου Αρ.(της εταιρείας ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.), Ταρνανά Β. και Λύκο Κ. που συνέβαλαν τα μέγιστα ο μεν πρώτος προσφέροντάς μας σχεδόν τα πάντα από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής οι δε, Πρόεδρος και Γεν.Γραμματέας του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ενισχύοντας μας σημαντικά με έμψυχο υλικό και προσφέροντας απλόχερα την εμπειρία τους με γνώσεις και ιδέες για τη σωστή λειτυργία του Συλλόγου μας.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις της περιοχής μας και στους φιλάθλους και μέλη της ομάδας μας, σε όλους αυτούς που μας συμπαραστέκονται ηθικά και οικονομικά, (είναι αρκετοί για να αναφερθούν ονομαστικά), υποστηρίζουν και θα υποστηρίζουν τον ΕΥΒΟΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, με όποια διοίκηση και όποιο προπονητή, θέλουν να τον βλέπουν να αγωνίζεται στα γήπεδα, και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε με μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και να κριθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους ξεκινώντας και τις ακαδημίες της ομάδας μας για ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Με τιμή
το Δ.Σ.