Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΣΕ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομής έχουν ποδ/στές:
• Στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ «ΤΖΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ» γεννηθέντες το έτος 1993 και νεότεροι με δελτία αθλητικής ιδιότητας.
• Στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» γεννηθέντες το έτος 1996 και νεότεροι με δελτία αθλητικής ιδιότητας.
• Στο πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ» γεννηθέντες το......
1998 και νεότεροι με δελτία αθλητικής ιδιότητας μέχρι γεννηθέντες την 31.12.2000 ή με δελτία προσωρινής ισχύος (Ε.Π.Ο.).
Α) Τα σωματεία της Δ΄. Εθνικής Ερασιτεχνικής που ανήκουν στην Ένωση πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν συμμετοχή σ’ ένα (1) τουλάχιστον από τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ «ΤΖΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ» και ΠΑΙΔΩΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».
Β) Σωματεία της Δ΄. Εθνικής Ερασιτεχνικής και εφόσον έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ’ ΕΝΑ (1) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ από τα διεξαγόμενα (ΝΕΩΝ «ΤΖΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ» ή ΠΑΙΔΩΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ») τότε είναι δυνατό να δηλώσουν συμμετοχή και σε ένα άλλο πρωτάθλημα υποδομής, οργανώνοντας ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ με άλλο σωματείο του ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ , αλλά μικρότερης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ από αυτή που ανήκουν (Α1 Α2΄ Β΄ κατηγορίας ή Γ΄. κατηγορίας Ευβοίας) και εφόσον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν διαθέτουν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών για να συμμετάσχουν ανεξάρτητα (τουλάχιστον 14 ποδοσφαιριστές)
Σωματεία που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Α1 Α2΄ Β΄. και Γ΄. ΕΠΣΕ και δεν διαθέτουν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών (14 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον) για να δηλώσουν συμμετοχή σ’ ένα από τα πρωταθλήματα υποδομής, είναι δυνατό να οργανώνουν μικτή ομάδα με άλλο σωματείο του ίδιου Δήμου (με νόμο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ).
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣΕ υποχρεωτικά ονομαστική κατάσταση όπου θα αναφέρεται και ο αριθμός Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας του κάθε ποδοσφαιριστή και η ομάδα που ανήκει.
Τα πρωταθλήματα Υποδομήςθα γίνουν σε ομίλους η κατανομή των οποίων θα γίνει με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια του νομού.