Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΝΗΛΕΑΣ - ΚΟΣΚΙΝΑ 3-1


Με επίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο ο Νηλέας νίκησε τα Κόσκινα με 3-1. Έτσι διπλασίασε τις νίκες και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς μαζί με τον Μιαούλη και τα Αλάτσατα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο αλλά χωρίς να έχει ιδιαίτερα καλή απόδοση. Έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στην δεύτερη ουσιαστική ευκαιρία των......
 Κοσκίνων έγινε το 0-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές μας επέβαλαν το ρυθμό τους και έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του. Στο 60΄ ο Τάσος Καρλής με σούτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Είχε προηγηθεί πεντακάθαρο πέναλντυ το οποίο ο διαιτητής δεν κατελόγισε. Στο 77΄ ο Γιώργος Ζωντός με άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 και στο 86΄ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με πλασέ έκανε το τελικό 3-1.
Δίκαιη η νίκης της ομάδας μας η οποία χρειάστηκε να περάσουν 45 λεπτά για να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της, γεγονός που θα πρέπει να προσεχθεί στο μέλλον, όπως και το γεγονός ότι σε δεύτερο σερί ματς δέχεται γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Σημαντική και η προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών.
Με το Νηλέα αγωνίστηκαν οι εξής:
Παπαχρήστος, Παπαρήγας, Ζωντός Γ., Μούντριχας Στ., Κότσαρης Α., Μακρής, Καρλής Α., Πούρης (56΄ Μαστροκώστας), Μούντριχας Ι. (73΄ Τζέμης Π.), Περιβολάρης (63΄ Παπακωνσταντίνου), Σαμαράς Στ.
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής η ομάδας μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην Κάρυστο την τοπική ομάδα στις 4:00 το απόγευμα.