Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα μεγάλη νίκη σημείωσε ο Νηλέας για την 6η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας. Νίκησε με 2-1 το Μαρμάρι και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τα Αλάτσατα με 14 βαθμούς. Παράλληλα έσπασε άλλη μια δυσμενή παράδοση, αφού είχε να νικήσει το Μαρμάρι από τις 4 Νοεμβρίου 2001.
Ο αγώνας του Σαββάτου είχε διαφορετική μορφή στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ο αγώνας ήταν......
 μέτριος και οι ευκαιρίες για γκολ λίγες. Το Μαρμάρι άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, με τον Βουτυράκη, που εκμεταλεύτηκε αδράνεια της άμυνας μας. Ήταν το τρίτο στη σειρά εντός έδρας μας, που η ομάδα μας στο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1.
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και κυρίως μετά το 55', άλλαξε. Ο Νηλέας παρουσιάστηκε πιο επιθετικός, με περισσότερο πάθος, έκλεισε το Μαρμάρι μισό γήπεδο και κατάφερε μέσα σε ένα φοβερό δίλεπτο (64'-66') να γυρίσει το ματς και να κάνει το 2-1. Πρώτα ο Γιάννης Παπαρήγας με κεφαλιά ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Περικλής Μπαιρακτάρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Μετά το 75' η ομάδα μας έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, έφτασε δίκαια στη νίκη.
Καλή η διαιτησία του κ.Φώτη.
Αγωνίστηκαν οι εξής:
Παπαχρήστος, Τζέμης Γ., Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Στ. (62' Μπονός), Κότσαρης Α., Μακρής (46' λ.τρ. Πούρης), Παπαρήγας, Ζωντός Γ., Τζέμης Π., Καρλής Α., Περιβολάρης (57' Μπαιρακτάρης)
Την Κυριακή στις 15:00 για την 7η αγωνιστική, ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Δροσιάς, με αντίπαλο την Αυλίδα.