Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ



 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/10/10 και την Κυριακή 3/10/10 τουρνουά Μπάσκετ στην Κύμη που το διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης που ανελλιπώς τα τελευταία οκτώ χρόνια στιρίζει όλα τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή μας.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν τέσσερις ομάδες΄ Η ομάδα του Παναιτωλικού από το Αγρίνιο, η Αθλητική Ένωση της ¨Εξω Παναγίτσας από τη Χαλκίδα ( και οι δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής), ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (το εφηβικό τμήμα) και, βεβαίως, η ......
τοπική μας ομάδα, ο Α.Ο.Κύμης, που κάνει το ΄ντεπούτο΄στα σαλόνια της Α΄κατηγορίας ως μοναδική εκπρόσωπος του νομού μας.
Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης έγιναν τα παιχνίδια ΕΞΩ ΠΑΝΑΊΤΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, σκορ 55 - 67 και Α.Ο.Κύμης - Γ.Σ.Αμαρουσίου, σκορ 48-62.
Στο μικρό τελικό της Κυριακής αναμετρήθηκαν ο Α.Ο.Κύμης και η Έξω Παναγίτσα που ήταν και η νικήτρια ομάδα του παιχνιδιού με σκορ 84 - 71. Στο Μεγάλο τελικό που ακολούθησε, αναμετρήθηκαν ο Παναιτωλικός με το Γ.Σ.Αμαρουσίου όπου νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Αγρινίου με σκορ 57 - 38.
Η αυλαία της διοργάνωσης έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων στην πρώτη και δεύτερη ομάδα του τουρνουά. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης κ. Βασίλης Παππάς ο οποίος συνεχάρει τους αγωνιζόμενους δίνοντας και τους χαιρετισμούς του δημάρχου Κύμης κ. Δημ. Θωμά, ο οποίος λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί. Δέχθηκε όμως τις θερμές ευχαιστίες γιατί τα τελευταία χρόνια προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του σ΄όλες τις διοργανώσεις προωθόντας τον αθλητισμό της περιοχής μας σε όλα τα επίπεδα.