Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν στον α΄ γύρο των εκλογών, όλους τους πολίτες που μας έδωσαν την στήριξη τους στον β΄ γύρο των εκλογών, αλλά και τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν αλλά μας ενώνει η ελπίδα και η προσδοκία για τον νέο μεγάλο μας δήμο.
Ιδιαιτέρως δε, θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς μας συμβούλους που έδωσαν και κέρδισαν την μάχη της ανεξαρτησίας απο ......
.τα κόμματα και τα κομματικά κατεστημένα που όλες αυτές τις ημέρες πίεζαν αφόρητα.
Θέλω για άλλη μία φορά να τονίσω οτι η προσπάθειά μας είναι και θα είναι να αξιοποιηθούν όλοι οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν στον δήμο μας, ανεξαρτήτως κομματικής ή τοπικής προέλευσης.
Σήμερα, στη μέση της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, οφείλουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση να φτιάξουμε νέους θεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας για τους πολίτες που πλήττονται.
Μεγάλη μας προσπάθεια θα είναι επίσης ο νέος δήμος να αποκτήσει ενιαία αναπτυξιακή ταυτότητα διατηρώντας όμως τα ιδιαίτερα θετικά χαρακτηριστικά της κάθε πόλης και κάθε περιοχής.


Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας.
Δημήτρης Γ. Θωμάς