Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με δημοσιεύματα της ομάδας του Νηλέα Νεοχωρίου για σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο μεταξύ μας αγώνα από ποδοσφαιριστές και παράγοντες
της ομάδας μας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, στο ημίχρονο του....
 αγώνα και κατευθυνόμενοι στα
αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές των ομάδων έγινε μεμονωμένο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε αθλητή της ομάδας μας και αθλητή του Νηλέα.με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βογιατζής.
Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας του Νηλέα κ. Μαστραγγελής προκαλώντας τον προπονητή της ομάδας μας κ. Ρόγκα είπε μπροστά σε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι το Ληλάντιο αγωνίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα για συμφέρον γειτονικού σωματείου.
Το συγκεκριμένο περιστατικό και τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας του Νεοχωρίου ανάγκασαν τον πρόεδρο τους κ. Ρέτσα να ζητήσει συγνώμη λέγοντας μάλιστα ότι τα γεγονότα που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου δεν είχαν καμιά σχέση με το σωματείο μας αντιθέτως γονείς ποδοσφαιριστών του σωματείου μας ήταν η αιτία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. .
Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας απευθυνόμενος στον προπονητή της ομάδας του Νεοχωρίου και λέγοντας του ότι δεν έπρεπε να λέει ότι το Ληλάντιο παίζει για άλλους έλαβε την απάντηση ότι είναι ελεεινός.
Μπορεί ο καθένας να γράφει και να λέει ότι του αρέσει αλλά δεν μπορεί κ. Μαστραγγελή να γίνεται αιτία όπως γίνατε εσείς για να υπάρχει ανάμεσα στο ιστορικό σωματείο Νηλέα Νεοχωρίου και της ομάδας μας μια αντιπαλότητα χωρίς λόγο.
Δεν θα σας κάνουμε την χάρη αλλά θα δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Νηλέα για την νίκη τους στο μεταξύ μας αγώνα και στην διοίκηση της ομάδας να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν βάλει.
.Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του αγώνα που παρόλο δεν συμφωνούσαμε με μερικές αποφάσεις τους είμαστε υποχρεωμένοι να της δεχτούμε για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την τοπική μας ένωση για καλύτερα πρωταθλήματα.