Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Νηλέας το απόγευμα της Κυριακής επί της ισχυρής ΑΕ Ληλαντίου με 2-0, για την 10η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Πέρασε έτσι χωρίς απώλειες από μία δύσκολη έδρα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα των Αλατσάτων.
Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο από ποδοσφαιριστές και παράγοντες των γηπεδούχων, τόσο με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όσο και στο τέλος του αγώνα. Επεισόδια σημειώθηκαν και .....
στην εξέδρα, όπου οπαδοί άλλης ομάδος επιτέθηκαν και χτύπησαν τον παράγοντα του Νηλέα Γιάννη Σαμπάνη. Ευτυχώς κανένα μέλος της αποστολής της ομάδας μας δεν τραυματίστηκε.
Αγωνιστικά ο Νηλέας ήταν άριστα στημένος στο γήπεδο, έπαιξε πειθαρχημένα, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Πούρη, μετά από κόρνερ του Σαμαρά. Οι γηπεδούχοι με ευνοικό αέρα στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, δεν μπόρεσαν όμως να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Παπαχρήστου. Στο 43' ο Παπακωνσταντίνου πέτυχε το 2-0 μετά από σέντρα-σουτ του Πούρη. Με τη λήξη του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Βογιατζής των γηπεδούχων και αυτό έδωσε την αφορμή για να ξεκινήσουν τα επεισόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, έλεγχε απόλυτα τον αγώνα και έχασε κλασσικές ευκαιρίες, για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βελέντζα και των βοηθών του που δεν είχαν δύσκολες φάσεις στο αγώνα, αλλά αναγκάστηκαν να καταγράψουν τα όσα θλιβερά επεισόδια υπέπεσαν στην αντίληψη τους.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Παπαχρήστος, Τζέμης Γ., Ζωντός Γ., Μούντριχας Στ., Κότσαρης Α., Πούρης, Παπαρήγας, Μακρής, Παπακωνσταντίνου(70' Περιβολάρης), Καρλής Α.(85' Μυτάφης), Σαμαράς Σ. του Ε.(41' λ.τ. Μπονός).
Να επισημάνουμε την άψογη συμπεριφορά των μελών της αποστολής του Νηλέα που παρά τις προκλήσεις που δέχθηκαν, δεν ανταπέδωσαν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Την επόμενη Κυριακή (11η) η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Μιαούλη Φύλλων.