Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘ. ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ

Προς: Ε.Π.Σ. Ευβοίας
Κοινοποίηση:
Ε.Ο.Δ. Ε.Π.Σ. Ευβοίας
Σ.Δ.Π.Ε.
M.M.E.


Κύριοι
Σχετικά με τις δηλώσεις μου σε ανταποκριτή του 9.65 FM Ράδιο μετά τον αγώνα ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ -ΑΟ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ
A)Όσον αφορά την άποψη μου «Για να γίνει αξιολογημένος ένας διαιτητής πρέπει να δέχεται εντολές ανωτέρων του……» και επειδή μερικοί BLOGER φρόντισαν να την ερμηνεύσουν όπως θέλουν , σας αναφέρω ότι
1)Δεν έγιναν με στόχο τις εκλογές της ΕΠΣΕ οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά και εξ άλλου νομίζω ότι αρκετοί παράγοντες από ......
τους σημερινούς διοικούντες είναι ικανοί , χωρίς να «γλύφω».
2)Όταν λέω ότι πρέπει να δέχονται εντολές εννοώ ότι , πρέπει να ψηφίζει την εκάστοτε διοίκηση Διαιτησίας , πρέπει να είναι υπέρμαχος της ΕΟΔ ΕΠΣΕ σε τοπικά επίπεδα , να πηγαίνει σε εκδηλώσεις θέλει δεν θέλει παραγόντων κουστουμαρισμένος , να μην κάνει παρέα με παράγοντες και γενικά πρέπει να αλλάξει τις συνήθειές του ακόμη και τον χαρακτήρα του με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί αυθόρμητα.
Β)Όσον αφορά τις δηλώσεις μου για τον κύριο Γεραντώνη θέλω να αναφέρω ότι , όταν εγώ ήμουν παράγοντας της ΕΠΣΕ δεν δεχόμουν να γίνεται έστω και εκ παραδρομής , οτιδήποτε που να ευνοούσε την ομάδα μου τη ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (έπεσε και κατηγορία τότε…..)
Και τώρα κύριοι που επεξηγώ τις δηλώσεις μου έλαβα πρόγραμμα αγώνων (21η Αγωνιστική) που και πάλι ευνοείται η ομάδα του κυρίου Γεραντώνη (Αγώνες κοντινοί ορίζονται ΚΥΡΙΑΚΗ για διευκόλυνση εργαζομένων ποδοσφαιριστών, για περισσότερα εισητήρια κλπ).
Γ)Τέλος όσον αφορά τις δηλώσεις μου για τον κύριο Τζαφέρο Ιωάννη πραγματικά έμεινα έκπληκτος , όταν διαπίστωσα ότι τα χαρτάκια που δίνουν οι διαιτητές στα Σωματεία για τις αλλαγές , έχουν στο πίσω μέρος διαφήμιση καταστήματος συγγενικού του προσώπου στην επωνυμία αλλά και δικό του γενικότερα.
Κύριε Φωτίου εγώ προφέρω τα χαρτάκια δωρεάν αν θέλετε και χωρίς διαφήμιση.
Εκτός των ανωτέρω θα ήθελα να μου γνωρίσετε με πιο κριτήριο ορίζεται παρατηρητής αγώνων ο κύριος Μπλέτσας πρόεδρος Α.Ο. Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων , όπως από ότι έμαθα και κάποιοι άλλοι παράγοντες σωματείων.
Αυτό για μένα δεν είναι σωστό παρά του ότι ο κύριος Μπλέτσας χαίρει τηςεκτίμησής μου , είναι αξιέπαινος που τυγχάνει σήμερα πρόεδρος ενός Ιστορικού Σωματείου , στο οποίο επί σειρά ετών από πολύ νέος είναι παράγοντας και έχει δεσμούς στο παρελθόν και με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.


Ο Πρόεδρος ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ
Χαρ. Κουσκούτης

ΑΠΟ: ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ