Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Στην προσπάθεια να ξαναδώσουμε ελπίδα
στους Έλληνες χρειαζόμαστε όλοι»


Τον βουλευτή Χίου, υπεύθυνο του τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Κωστή Μουσουρούλη, οποίος παρευρέθη στην .....
εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χαλκίδας της Ν.Δ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ευχαρίστησε ο βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος του τομέα ΜΜΕ Σίμος Κεδίκογλου για τη βοήθεια που προσέφερε στην Εύβοια, το διάστημα κατά το οποίο διετέλεσε γενικός γραμματέας Ανάπτυξης, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό στέλεχος της παράταξης.
Επισήμανε ότι η παρέμβαση του κ. Μουσουρούλη ήταν καθοριστική κυρίως σε ζητήματα που αφορούσαν ενεργειακές προοπτικές του Νομού και δήλωσε, πως «αν σήμερα βρισκόταν στην ίδια θέση θα είχε αποτρέψει την εξαίρεση της μισής Εύβοιας από το επενδυτικό πρόγραμμα εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών σταθμών».
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι στη σημερινή κρίσιμη οικονομική συγκυρία, που προκάλεσε το μνημόνιο και οι επαχθέστατοι όροι του και με δεδομένη την εξέλιξη των εθνικών θεμάτων είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουν σταθεροί στις «κόκκινες γραμμές» που έχει ορίσει η ΝΔ, απορρίπτοντας τη συνεκμετάλλευση, το μοίρασμα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο και να δώσουν τον κοινό αγώνα για να καλυφθεί το έλλειμμα ελπίδας.
«Στην προσπάθεια να ξαναδώσουμε ελπίδα στους Έλληνες χρειαζόμαστε όλοι» είπε και πρόσθεσε: «εάν προκηρυχθούν εκλογές πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, όχι για την εξουσία σαν αυτοσκοπό, αλλά γιατί αποτελούμε την καλύτερη λύση και γιατί μπορούμε να δώσουμε ξανά τη χαμένη ελπίδα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».