Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σούπερ Λιγκ

Άλλος θέλει τίτλο, άλλος να σωθεί
Ντέρμπι για φιέστα και γόητρο,
τη στιγμή που η... ουρά φλέγεται


Να συνδυάσει την φιέστα για την εξασφάλιση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με τη νίκη σε ένα ντέρμπι θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Κυριακή (20/03) στο «Καραϊσκάκη» την ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν και τυπικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου και να κάνουν τη σχετική φιέστα με τους.....
 φιλάθλους τους. Ταυτόχρονα θέλουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο με τη νίκη εις βάρος μιας... κλασικής αντιπάλου.
Από την άλλη πλευρά, η όρεξη της ΑΕΚ, που προέρχεται από τη νίκη στην Τούμπα και την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου, έχει ανοίξει και παρά τις ελλείψεις και τις απουσίες της, η «Ένωση» ελπίζει να χαλάσει το «ερυθρόλευκο» πάρτι.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.
Κομβικής σημασίας, για την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, θα είναι τα παιχνίδια της Λάρισας με τον Εργοτέλη, της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης και του Ηρακλή με τον Πανιώνιο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις, έχουν ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ (Ωρα έναρξης: 19:00)
(Ξάνθη) Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης NET
(Βικελλίδης) Αρης-Πανσερραϊκός HIGH/TS
(Περιστέρι) Ατρόμητος-ΠΑΟΚ NS3
(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Πανιώνιος NS6 (Β')
(Α. Καραγιάννη) Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου NS4
(AEL Arena) Λάρισα-Εργοτέλης NS7
(Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-AEK NET
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Κέρκυρα NS1