Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Σκέψεις αποχώρησης
από το πρωτάθλημα!



Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χερσόνησος είναι πιθανό να μην την αφήσουν να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν, τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Χερσόνησο καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν πρόκειται να τελειώσουν εδώ.
Με το πρωτάθλημα της Football League 2 να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές ακόμα, δεν είναι ....
καθόλου σίγουρο αν η Χερσόνησος θα δώσει το παρόν στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών την προσεχή Τετάρτη.
Οι λόγοι της αποχώρησης
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, οι προσφυγές που έχουν «γονατίσει» την ομάδα, αλλά και η αδυναμία να καλυφτούν τα έξοδα της διαιτησίας είναι κάποιοι από αυτούς. Και ασφαλώς αυτό δεν είναι λύση, καθώς η αποχώρηση της ομάδας θα είναι μια απόφαση που ναι μεν θα δικαιολογηθεί από κάποιους, αλλά από την άλλη θα είναι μέγιστη ντροπή για το σύλλογο.
Όπως ντροπή θα είναι για όλους εκείνους που ασχολήθηκαν παραγοντικά με την Χερσόνησο, για τους οικονομικούς παράγοντες της περιοχής και βεβαίως για τον ίδιο το δήμο Χερσονήσου. Γιατί ασφαλώς δεν περιμένει κανένας από την δημοτική αρχή να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το μπάτζετ της ομάδας, όμως όταν υπόσχεται και «τάζει» βοήθεια και στη συνέχεια δεν κάνει τίποτα απολύτως, τότε ναι και ο δήμος Χερσονήσου έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτήν την «κατάντια» της ομάδας. Όσον αφορά το θέμα της αποχώρησης, αυτό θα αποφασιστεί μέχρι σήμερα το βράδυ.
Φόβοι ακόμα και για τον αγώνα της Τετάρτης!

Εξάλλου, αν η ομάδα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και υποβιβαστεί στο περιφερειακό, τότε δε θα υφίσταται μεγάλο μέρος των οφειλών που υπάρχουν, ενώ η Χερσόνησος θα γλυτώσει και τα περαιτέρω έξοδα όπως η διαιτησία που για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή Ψαχνών κοστίζει 2.200 ευρώ.
Παράλληλα αβέβαιο είναι και το μέλλον του Άγγελου Βαρδάκη στον πάγκο της ομάδας. Ο ικανός τεχνικός είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα σε περίπτωση που υπάρξει ένας προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, ώστε να μπουν στέρεες βάσεις για τα επόμενα χρόνια.
Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να αποχωρήσει και αυτός, τουλάχιστον όμως θα έχει παραμείνει στο καράβι και δεν θα έχει «πηδήξει» όπως έκαναν άλλοι κατά την διάρκεια της χρονιάς...
Πηγή: athleticradio.gr