Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΛΕΜΗΣ

ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-Κ. ΚΟΥΤΡΑΣ

        Καλημέρα, μόλις διάβασα ανάρτησή σας σχετικά με τη μη συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του πρώην προέδρου κ. Κούτρα και μιας και αναφερθήκατε και σε εμένα, θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά. Κανενός η άποψη δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται παρέμβαση, ειδικά δε, όταν σημειώνεται ως ΑΠΟΨΗ όπως η δική σας, που βεβαίως είναι απόλυτα σεβαστή.
         Όπως όλοι γνωρίζουμε, και δεν θα πρέπει να.....
ξεχάσουμε, ο κ. Κούτρας πήρε την πρωτοβουλία σε μια δύσκολη για την ομάδα, συγκυρία, πέρσι το καλοκαίρι, να σχηματίσουμε διοίκηση έκτακτης ανάγκης, αναλαμβάνοντας υπό την προεδρία του, να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο που είχε βρεθεί, αφού δεν υπήρχε προφανώς, καλύτερη λύση. Ως υπηρεσιακή διοίκηση λοιπόν, και αφού πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε, συν αποφασίσαμε όλα τα μέλη να παραιτηθούμε χωρίς να εξαντλήσουμε τη διετή θητεία όπως προβλέπεται, προχωρώντας σε εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, με αποκλειστικό γνώμονα, το καλύτερο μέλλον της ομάδας μας, της ομάδας του χωριού μας, του "ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ", αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει πάντοτε να είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.
         Ο κ. Κούτρας δεν θέλησε να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους, συμφώνησε όμως απολύτως στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με το νέο διοικητικό σχήμα, τον προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό και τους στόχους που προτάθηκαν και δεσμεύτηκε δημοσίως ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά του, σε ότι χρειαστούμε.
   με τιμή
Θ. Σαλεμής