Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Στηρίζουμε» είπε η Θύρα 7

Προβληματισμός, αγανάκτηση φιλάθλων 
και σκέψεις αποχώρησης Αγγελόπουλων
 
Η επόμενη ημέρα από την απώλεια του πρωταθλήματος στο «στρατόπεδο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι γεμάτη προβληματισμό, αγανάκτηση από πλευράς φιλάθλων αλλά και σκέψεις από τους αδελφούς Αγγελόπουλος για αποχώρηση από την διοίκηση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ισχυροί άνδρες του συλλόγου επηρεάστηκαν από την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι σε τηλεοπτική τους εκπομπή έβαλλαν κατά τους (αλλά και των ανθρώπων που τους περιβάλλουν), ενώ παράλληλα ουκ ολίγοι φίλαθλοι εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στη.... στάση των ιδιοκτητών.
Σε λίγες ημέρες πάντως θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις τους, αφού θα πρέπει να αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν όπου τα ανοικτά μέτωπα είναι πάρα πολλά, με πρώτο και σημαντικότερο το θέμα της παραμονής ή μη του Γιάννη Μπουρούση.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», όπως και οι Σπανούλης, Γκόρντον, Τεόντοσιτς και Παπανικολάου, που έχουν συμβόλαιο.
Ο Παπαλουκάς όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει, ενώ παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο θα αποτελέσουν παρελθόν οι Κέσελ, Νίλσεν και Έρτσεγκ.
Παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους επίσης υπάρχουν, όπως οι Χαλπερίν και Πελεκάνος, που λογικά επίσης δεν θα ανανεωθούν.
Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις του Βασιλόπουλου και του Μαυροκεφαλίδη. Γλυνιαδάκης και Πρίντεζης μένουν ελεύθεροι αλλά έχουν μεγάλες πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ, ενώ θα επιστρέψει ο Σλούκας από τον Άρη.

Ανακοίνωση στήριξης από την «Θύρα 7»

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την στήριξή της στους Αγγελόπουλους εξέδωσε την Τρίτη η Θύρα 7, η οποία επίσης αναφέρεται στους διαιτητές καταλήγοντας ότι... «θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επειδή "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα παραποιώντας ή "μεταφράζοντας" κατά το δοκούν κάποιες απόψεις, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, για την επιστροφή της ομάδος στην κορυφή... Άλλο πράγμα ο καταμερισμός ευθυνών για μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και άλλο, ότι επιθυμούμε ή ζητούμε την απομάκρυνσή τους από την προεδρία...
Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα... Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και την στήριξή μας, θα την δούνε όλοι την νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.
ΥΓ1. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα...
ΥΓ2. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο!
ΥΓ3. Κύριε Μπιτσαξή για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας...
ΥΓ4. Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...».