Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φιλική ισοπαλία

   Δυο μικρές χώρες, με πολυπληθείς ομογένειες στην αμερικανική μεγαλούπολη, συναγωνίστηκαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με πάθος και δύναμη, καταφέρνοντας να φέρουν ισοπαλία 1-1 στα γκολ, αλλά και στην χαρά που πρόσφεραν στους χιλιάδες θεατές τους.
    Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της χώρας μας αναδείχτηκε ισόπαλη με το Εκουαδόρ, χαρίζοντας ένα καλό παιχνίδι, με πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες.
    Ομογενείς κάθε ηλικίας, από αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, ακόμη και από τον....
Καναδά, ανέμιζαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν "Ελλάς - Ελλάς".
    Ο αγώνας είχε ξεκινήσει στις 3:10 σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) και έγινε στο γήπεδο "Citi Field" της νεοϋορκέζικης ομάδας μπέιζμπολ "Μετς", στην περιοχή του Κουίνς.
    Το σκορ άνοιξε η Ελλάδα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη στο 15ο λεπτό και το Εκουαδόρ ισοφάρισε στο 58ο με τον Φρίκσον Εράζο.
    Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έμεινε ευχαριστημένος και ότι στο Α' ημίχρονο υπερείχε η ελληνική ομάδα, στην αρχή του Β' ημιχρόνου είχε περισσότερο τον έλεγχο των κινήσεων η ομάδα του Εκουαδόρ, ενώ μετά το γκολ της ισοπαλίας ο αγώνας έγινε ισότιμος.
    Ο προπονητής του Εκουαδόρ, Ρεϊνάλδο Ρουέδα, ανέφερε ότι η ελληνική ομάδα είναι μια "πολύ καλή ομάδα", επισημαίνοντας ότι οι παίχτες του θα μπορούσαν σ' ορισμένα σημεία του αγώνα να αποδώσουν καλύτερα.