Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΕΠΣΕ

 Κυρώσεις μη συμμετοχής σε αγώνα

Γίνεται γνωστό ότι τροποποίηση έγινε στον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων σχετικά με το άρθρο μη συμμετοχής σε αγώνα και από φέτος θα αφαιρούνται επιπλέον 2 βαθμοί από την ομάδα που δεν κατέρχεται ν' αγωνιστεί, ενώ παραμένει σε.....
ισχύ η ποινή αφαίρεσης βαθμών για την επόμενη σεζόν καθώς και η επιβολή χρηματικής ποινής.

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του ΚΑΠ, παρ. 2 ισχύει:
"Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί, ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες, ή αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρα βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια των αγώνων και χρηματική ποινή μέχρι 3000 ευρώ για κάθε αγώνα. Αφαιρούνται επίσης δυο βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται ή δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η αφαίρεση βαθμών ισχύει για μέχρι τρεις αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα."

-Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής Δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων της Ενωσης μας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, λήγουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011.