Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΛΙΒΥΗ

Από την Ιωάννα Λαΐνη
Με έκαψε, επειδή της αρνήθηκα!

Ύστερα από 42 χρόνια πορείας στην ηγεσία της Λιβύης ο Μουαμάρ αλ Καντάφι, απ’ ότι φαίνεται ήθελε να δείχνει πως η ζωή του ήταν απλή, γεγονός βέβαια που δεν υφίσταται για κανέναν ηγέτη. Απ’ ότι αποδείχτηκε όμως συμβαίνει το αντίθετο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γιους του. 
Οι παραλιακές κατοικίες τους, στην.....
Τρίπολη, μπορεί να είχαν άρωμα πολυτελείας, που όμως, όπως αποδείχτηκε οι αποτρόπαιες πράξεις τους συνεχίζονται ακόμα και στο εσωτερικό τους περιβάλλον. Η 30χρονη Shweyga Mallah, είναι από την Αιθιοπία η οποία φρόντιζε τα παιδιά του γιου, του Καντάφι,Hannibal.
Η Mullah μαρτύρησε τα όσα πέρασε στη κάμερα του CNN
Η σύζυγος του Hannibal, και διάσημο μοντέλο Aline Skaf, ζήτησε από την νεαρή γυναίκα που φρόντιζε τα παιδιά τους, να χτυπήσει τη κόρη τους, επειδή έκλεγε. Εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να την καθοδηγήσει, στο μπάνιο, τις έδεσε τα χέρια και τα πόδια, την φίμωσε και τις έριξε καυτό νερό στο κεφάλι. Το σώμα της άτυχης γυναίκας είναι γεμάτο εγκαύματα ύστερα από την αποτρόπαια και βάναυση πράξη, της συζύγου του Hannibal. Ωστόσο η Shweyga Mullah, βρέθηκε να είναι εγκαταλελειμμένη και δίχως να έχει την παροχή βοήθειας από κάποιον, σε ένα από τα δωμάτια των πολυτελών κατοικιών.