Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Νηλέας το Σάββατο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Α.Ο. Κοσκίνων με ....σκορ 2-1. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και νίκησε δίκαια, ενώ μέχρι το 70ο περίπου λεπτό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από το ξεκίνημα ο Νηλέας παρουσιάστηκε σοβαρός, πειθαρχημένος και κατάφερε να προηγηθεί στο 16' με τον Παναγιώτη Τζέμη, μετά από ασίστ του Παπαρήγα. Στο 38' μετά από σέντρα του Ζωντού, ο Παπακωνσταντίνου με σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 25' κεφαλιά του Τζέμη και στο 44' σουτ από κοντά του Παπαρήγα κατέληξαν άουτ. Αντίθετα η εστία του Ντίνου Κότσαρη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον αέρα του 2-0, η ομάδα μας συνέχισε να αποδίδει εξαιρετικά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν ο Τζέμης (στο 47' και στο 78'), ο Παπακωνσταντίνου (στο 65') και ο Σαμαράς (στο 74'). Στο 70' σουτ του Τάσου Καρλή μετά από εκπληκτική προσπάθεια, σταμάτησε στο δοκάρι του Βυριώτη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χαλάρωσαν, ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες στο 77' και οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Καρατζά στο 89'.
Η σύνθεση του Νηλέα ήταν η εξής:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ.(73' Κότσαρης Γ. του Α.), Καρλής Α., Βογιατζής (46' Μακρής), Παπαρήγας, Ζωντός Γ., Τζέμης Π. (79' Περιβολάρης), Μαστροκώστας, Παπακωνσταντίνου.
Την ερχόμενη Κυριακή στις 4:00 το απόγευμα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ο Νηλέας θα υποδεχθεί το Ληλάντιο στο γήπεδο Νεοχωρίου. Νωρίτερα στις 2:00  θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.