Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ:
"...... για ν' αποδείξω και έμπρακτα ότι ''πονάω'' για τον Ηρακλή Ψ. (όπως και για όλες τις ομάδες της Εύβοιας, στις Εθνικές κατηγορίες σε όλα τα αθλήματα, ας το ξέρουν όλοι αυτό μου το ''κόλλημά'', εγώ δεν πρόκειται ποτέ ούτε ''Γιαλιά'' να βάλω, ούτε την Κωπαΐδα και την Ερμιονίδα να κανακέψω, είναι .....
η απόδειξη των δύο μετοχών, που έχω από την ΠΑΕ Ηρακλής. Δυστυχώς τα οικονομικά μου μέχρι εκεί φτάνουν τώρα .. Και πληροφοριακά θα πάρω άλλες τρεις μετοχές για να έχω σύνολο 5... Ξέρω ότι τα 50 ¤ τα δικά μου είναι σταγόνα στον ωκεανό, μέχρι εκεί όμως μπορώ..."
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ 2-3 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΜΕΤΟΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟ!!!