Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

MHNYMA ΑΠΟ N.AN.

N. AN. προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 5:52 μ.μ.
Λοιπόν για να τελειώνει εδώ το θέμα κύριε… τάδε! Επειδή καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αρτάκης, σου προτείνω να......
αλλάξεις την ονομασία του blog σε ελεύθερη Άποψη Νέας Αρτάκης. Όσο για το γεγονός ότι εμείς δεν βλέπουμε τους παίκτες στο δρόμο του χωριού σου αντιπροτείνω, εσύ που τους βλέπεις καθημερινά να τους εξηγήσεις τι θα γίνει την Κυριακή…. Ετοιμαστείτε!!!

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, ο χρήστης N. AN.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ: 
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ 300-600 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60-70 ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. 
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΚΑΙ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ (ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ!!!