Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για αρχή τους Συνδέσμους "Ζυγοζιανοί Αθήνας" και "Καβάλα Athens Club", για την συνεργασία στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Ήταν ένας αγώνας με το οποίο πέρασε 2 μηνύματα. Πρώτα ότι υπάρχουν και η άλλη μεριά των φιλάθλων, που δείχνει την πραγματική αγάπη για την ομάδα, την συνύπαρξη διαφορετικών φιλάθλων σε πολύ καλό φιλικό επίπεδο και όχι την εκτόνωση με βία και.....
της δημιουργίας επεισοδίων. 
Το δεύτερο μήνυμα ήταν ενάντια στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο στην προσπάθεια του να εξυγιανθεί από τα στυμμένα παιχνίδια, υποβιβάζει ομάδες, απογοητεύει φιλάθλους, φυγαδεύουν προέδρους και "γλιτώνουν" τις μεγάλες ομάδες.
Με τους Αθηναϊκούς συνδέσμους από την Καβάλα, δείξαμε την άλλη πλευρά των φιλάθλων, αυτή που δίνει φιλικά παιχνίδια και όχι αυτή που δίνει ραντεβού για ξύλο, σπάζοντας αμάξια περαστικών, όπως αυτή την πλευρά που είδαμε στην Νέα Αρτάκη το Σάββατο βράδυ, από οπαδούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Ενωσιακού γηπέδου Χαλκίδας και την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς που μας δάνεισε για τον αγώνα τις περσινές εμφανίσεις της ομάδας.