Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΟΚ ΣΤΟ 89' ΝΗΛΕΑΣ - ΛΗΛΑΝΤΙΟ 1-1

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά.  Η ομάδα που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του.....
αγώνα του αγώνα κι έχασε πολλές ευκαιρίες δέχτηκε στο τέλος την ισοφάριση. 
Ο Νηλέας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕ Ληλαντίου στο γήπεδο Νεοχωρίου. Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδίκαζε το άσχημο φινάλε που ακολούθησε. Για εξήντα λεπτά η ομάδα μας ήταν  καταιγιστική. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Τάσου Καρλή κι έχασε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το σκορ στο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν 4-0. Παπακωνσταντίνου, Μακρής, Τζέμης, Ζωντός και Σπύρου έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αντίθετα η ομάδα του Ληλαντίου δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Γ. Κότσαρη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναγιώτης Τζέμης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι, ενώ χάθηκαν πάλι ευκαιρίες με τους Παπαρήγα, Σπύρου και Σαμαρά. 
Μετά το 60' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,  οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 89' ο Ξύδης πήρε το ριμπάουντ σε απέκρουση τον αμυντικών του Νηλέα και με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι από κει στα δίχτυα του Νηλέα. Χρονικά περιθώρια αντίδρασης δεν υπήρχαν κι έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα μας να πετάει κυριολεκτικά δύο βαθμούς.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Α., Μπονός, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής, Σπύρου (83' Μυτάφης), Μαστροκώστας (57' Παπαρήγας), Τζέμης Π. (71' Βογιατζής), Ζωντός Γ., Παπακωνσταντίνου.
Σήμερα Τετάρτη η ομάδα μας με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει για την Γ' φάση του κυπέλλου τα Αλάτσατα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου και θα αρχίσει στις 4:00 το απόγευμα.
Την Κυριακή την ίδια ώρα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο γήπεδο Αυλίδας με αντίπαλο το Καλοχώρι-Παντείχι.