Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δελτίο Τύπου - Περιστατικά βίας
 
Ο Σ.Δ.Π. Εύβοιας, με αφορμή γεγονότα βίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και, κυρίως, μετά την απρόκλητη επίθεση σε Διαιτητές του Συνδέσμου μας, θα ήθελε, κατηγορηματικά, να τα καταδικάσει και να επισημάνει ότι τέτοια φαινόμενα μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Επιθυμεί να διαβεβαιώσει δε όλους όσους...
ασχολούνται με το άθλημα του Ποδοσφαίρου, και πρωτίστως τα μέλη του Συνδέσμου, ότι θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να προστατευθεί και να διασφαλιστεί το άθλημα και το κύρος όλων των συμμετεχόντων, αλλά και η ομαλή και πολιτισμένη διεξαγωγή των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όλοι αυτοί που έχουν παρεξηγήσει το νόημα του αθλητισμού, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται, είναι αναπόφευκτο να βρεθούν μακριά από το ποδόσφαιρο.

Συνάμα, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Παρατηρητή αγώνα κ. Ρέτσα Ιωάννη και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΟ Κριεζών κ. Τσέρο Γεώργιο, για την συνδρομή που παρείχαν, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. Είναι το φωτεινό παράδειγμα ότι υπάρχουν κι υγιείς συμπεριφορές.

Τέλος, είναι ταυτόχρονα βέβαιος ότι όλοι οι φορείς, κι ιδιαίτερα η διοργανώτρια αρχή, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα πειθαρχικά μέτρα, όπως το πράττουν ήδη, για την επίτευξη του κοινού στόχου, ένα υγιές ποδόσφαιρο.
Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων

Τσολακίδης Αποστόλης