Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ: apkodrosias.gr
        Η ομάδα μας κατάφερε με πολύ καλό, γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο να επιβληθεί σε μια εξ ίσου καλή ομάδα όπως είναι ο  ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ .
        Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Α.Π.Κ.Ο. παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε στο 12΄μετά ......
από όμορφη και αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, σέντρα του Παναγιωτάκου στην πορεία της οποίας πετάχτηκε ο Τσούτης και έγραψε με κεφαλιά το 1-0, η πίεση συνεχίστηκε και στο 30' ο Μπασούκος μετά από ωραία προσπάθεια από τα πλάγια με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε η αναμέτρηση.
Η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπως στο 1' λεπτό όταν σε σουτ του Κηπιώτη απέκρουσε όμορφα ο τερματοφύλακας Ερμίρ Τόρα, ο οποίος πραγματοποίησε άλλες δύο καλές αποκρούσεις στο 18' σε σουτ του Μπασούκου και στο 25' σε σουτ του Αργυρού.
     Στον αντίποδα η Ερέτρια είχε ένα σουτ του Γκέρσι Τόρα που απέκρουσε ο Βλάχος.
  Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και ο Βλάχος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Μαρινάκη στο 77'.
Η ομάδα μας έχασε επίσης πολύ καλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ όταν ο Τόρα απέκρουσε σουτ του Μπασούκου στο 60' και του Χατζηκοκολάκη στο 89' και αν σε όμορφο πλασέ του Μπασούκου στο 85' η μπάλα δεν έβρισκε το δοκάρι.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: Δροσιά:  Τσούτης, Αργυρός, Κηπιώτης, Παναγιωτάκος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Ερέτρια: Ερμίρ Τόρα, Μαρινάκης, Γκέρσι Τόρα, Σταματάκος, Στρατής.
Καλή η διαιτησία του κυρίου Αρ.  Μάγειρα και των βοηθών του Κοντόπουλου και Μιχελή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΔΡΟΣΙΑ (Βαγγέλης Τόγιας) Βλάχος, Αλεξίου, Κηπιώτης, Ματζούνης, Τσούτης, Σουλιωτάκης (Ρωμανός 54'), Μπασούκος, Αργυρός, Παναγιωτάκος, Σάλεμ (Χ/κοκολάκης 86΄), Πατρινός (Μπεχάρι 69').
ΕΡΕΤΡΙΑ: (Γιάννης Φούρλης) Ερμίρ Τόρα, Μπασινάς (Βαρθαλάμης 71'), Παύλου, Βελαέτης, Μήτρου (Θωμόπουλος 62'), Μακότση, Κρεμασμένος, Μαρινάκης, Τόρα, Σταματάκος, Στρατής.