Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΑΤΣΑΤΑ -ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΨΙΑ που ευτυχώς δεν στοίχισε.

     ΑΠΟ http://www.apkodrosias.gr 
Σε ένα παγωμένο γήπεδο η ομάδα μας και η ομάδα των Αλατσάτων παρατάχθηκαν να δώσουν ένα ακόμα κρίσιμο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
     Η ομάδα μας από νωρίς έδειξε την ανωτερότητα της και την ποιότητα των παιχτών που διαθέτει και με τους Φρούση και Κηπιώτη να κόβουν και τους  Παναγιωτάκο , Σάλεμ, Μπασούκο και Χατζηκοκολάκη να...

δημιουργούν όμορφες φάσεις και συνδυασμούς κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να δείξει πιός θα ήταν αφεντικό στο παιχνίδι.

     Η υπεροχή δεν άργησε να καρποφορήσει και στο 16' μετά από ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας των Αλατσάτων ο Μπασούκος εκμεταλλεύτηκε την φάση και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαρίδη κάνοντας το 0-1.
      Στο 28' λεπτό μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Παναγιωτάκου ο Μπασούκος έπαιξε το ένα δύο με τον Χατζηκοκολάκη, ο τελευταίος σούταρε με δύναμη ο Παπαρίδης πραγματοποίησε μια σπουδαία απόκρουση, αλλά στην συνέχεια ο επερχόμενος Μπασούκος πήρε την φάση και έγραψε το 0-2.
      Τα υπόλοιπα 25' λεπτά μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η καλή εμφάνιση του ημιχρόνου έμεινε στα αποδυτήρια και θέλεις λίγο ο εφησυχασμός λίγο ο εκνευρισμός ορισμένων παικτών που κιτρινήστηκαν από τον διαιτητή και κυρίως η ανοχή του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι των Αλατσάτων κόντεψε ένα παιχνίδι περίπατος να γυρίσει εις βάρος μας.
       Στο 63' ο διαιτητής έδωσε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή μας, και ο Τζήμας πίνοντας ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δύχτια του ανήμπορου να αντιδράσει Βλάχου και σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο λεπτό σε όμορφο πλασέ του Μιχαλόπουλου ο Αλεξίου έσωσε το γκολ σε κενή εστία.
       Παράπονα από το διαιτητή κ.Πάνου έχουν και οι δύο ομάδες η ομάδα μας γιατί προκαλούσε τους ποδοσφαιριστές και κιτρίνισε πολλούς ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των ΑΛΑΤΣΆΤΩΝ και μας στέρησε δύο πέναλτι κατά την γνώμη μας στις φάσεις του Σάλεμ τράβηγμα και ανατροπή και ανατροπή του Μπασούκου.
      Τα Αλάτσατα και αυτά διαμαρτύρονται για τις κίτρινες κάρτες και τον χρόνο των καθυστερήσεων.
Άριστοι οι δύο Βοηθοί :Πριόνας και Καλαμάτας
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: ΔΡΟΣΙΑ: Κηπιώτης, Παναγιωτάκος, Μπασούκος, Σάλεμ.
                               ΑΛΑΤΣΑΤΑ: Παπαρίδης, Τζήμας, Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΑΛΑΤΣΑΤΑ: (Στ. Γιαννάκης) Παπαρίδης, Κατσαρής, Παπαδημητρίου, (75' Σαραντόπουλος), Ντοβίνος, Γιουνάς, Μρίνος, Λόλου, Προβής, (46' Τζίμας) Σπυρόπουλος, Αλευρίδης, (46΄Μιχλόπουλος) Καρέλης.
Α.Π.Κ.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ: (Βαγγ. Τόγιας) Βλάχος, Αλεξίου, Κηπιώτης, (77' Μπεχάρι), Ματζούνης, Τσούτης, Σάλεμ, Μπασούκος, (88' Μπούλιος), Φρούσης, Παναγιωτάκος, Χατζηκοκολάκης, (60' Αργυρός), Πατρινός.