Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δεν ανήκω σ΄ αυτούς που κάνουν πως δεν ξέρουν την συμπεριφορά του προπονητή του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Έχω γράψει για το θέμα αυτό και τον χαρακτήρα αυτού του κυρίου. Οφείλω όμως να γράψω πως δεν πρέπει κανείς να φοβάται να πάει στο γήπεδο. Αυτοί οι άνθρωποι τιμωρούνται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα παιδιά του ΟΛΥΜΠΟΥ, αυτοί οι αλήτες όπως τους χαρακτήρισε, αυτή η ......
ομάδα μπορδέλο όπως την είχε αποκαλέσει, του πήρε και τα σώβρακα, αφου τον υποχρέωσε να περιμένει μέχρι και το 90΄ φεύγα για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας!!!
Οι αλήτες και το μπορδέλο με έναν προϋπολογισμό 20.000 ευρώ, διέσυραν τον ¨μεγάλο δάσκαλο¨ η ομάδα του οποίου ξεπερνά τις 70.000 ευρω!!!!
Αν ¨ο μεγάλος¨ είχε κερδίσει τώρα θα πανηγύριζε το πρωτάθλημα, αφού ο άλλος ¨σίγουρος και μεγάλος δάσκαλος¨ κατάφερε να δεχτεί 4 γκόλ από μιά ομάδα με προπονητή τον Τόγια ο οποίος ¨δεν μπορούσε να επιβληθεί στους παικτες της Αρτάκης¨ όταν ήταν εκεί προπονητής!!
Κύριοι του ΟΛΥΜΠΟΥ, δεν έπρεπε να τον πειράξετε. Δεν έπρεπε να του δώσετε σημασία. Φυσικά όλοι και δεν ξέρω γιατί, παρουσίασαν ως επιτυχία του ΕΥΒΟΪΚΟΥ την ισοπαλία και όχι ως επιτυχία του Ολυμπου!!!
Τέλος πάντων. Κύριε Σταματούκο, είμαι βέβαιος πως στο τέλος του πρωταθλήματος, κάποιος θα ψάχνει κάποιους βαθμούς που ¨του έκοψαν¨κάποιοι ¨αλήτες¨!!!