Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μάχη για την παραμονή ανάμεσα σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Εργοτέλη


Με το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά στην διεκδίκηση της παραμονής, ολοκληρώνεται την Κυριακή (19:00) το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με την διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής. Η Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί από τον Αρη και αν νικήσει θα παραμείνει στα «σαλόνια», στέλνοντας τους Εργοτέλη και Παναιτωλικό στην Football League.
Σε διαφορετική περίπτωση, οι Κρήτες έχουν σημαντικές ελπίδες, καθώς εάν επικρατήσουν στην Ξάνθη της τοπικής ομάδας θα παίξουν και του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία σε...
περίπτωση ήττα της Κέρκυρας, ενώ αν ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λήξει ισόπαλος, θα γίνει μπαράζ με τους «Φαίακες».
Όσον αφορά στον Παναιτωλικό, θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και η αποστολή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο διατηρεί μαθηματικές ελπίδες παραμονής εάν νικήσει τους «πράσινους» και υπάρξει ιδανικός συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται και στον τελικό κυπέλλου, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο, σε έναν αγώνα αποκλειστικά και μόνο γοήτρου, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Δόξα Δράμας-ΑΕΚ και ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής:

Κυριακή 22 Απριλίου (19:00)

Ξάνθη-Εργοτέλης ΝΕΤ
Αρης-Κέρκυρα NOVA
Ατρόμητος-Ολυμπιακός NOVA
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός NOVA
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ NOVA
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος NOVA
Δόξα Δράμας ΑΕΚ NOVA