Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γρηγόρης Μάλιαρης

Γρηγόρη, καλό μήνα και καλή ξεκούραση τώρα.
Θέλω να απαντήσω σε κάποιες κριτικές που ακούστηκαν για την παρουσία του Γρηγόρη στους πάγκους των Αλατσάτων, της Αρτάκης και του Λήλα Βασιλικού.
Ο Γρηγόρης ξεκίνησε με τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ το πρωτάθλημα και σε 7 αγωνιστικές συγκέντρωσε 10 βαθμούς με....
νίκες επί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΥΒΟΙΚΟΥ, ΛΗΛΑ και ισοπαλία με την Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Έχασε από ΔΡΟΣΙΑ, ΙΣΤΙΑΙΑ και ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Μετά τον Γρηγόρη Μάλιαρη τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ σε 23 αγώνες πήραν μόλις 10 βαθμούς!!!
Στη συνέχεια ο Γρηγόρης κάθισε στον πάγκο της ΑΡΤΑΚΗΣ για 11 αγωνιστικές και, παρά τα προβλήματα που κάποιοι δημιούργησαν αφού η ομάδα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, αποχώρησε με 7 νίκες, 1 ήττα από τον ΛΗΛΑ εκτός και 3 ισοπαλίες με ΚΡΙΕΖΑ εκτός, ΕΥΒΟΙΚΟ εκτός και ΔΡΟΣΙΑ εντός έδρας.
Μετά την ΑΡΤΑΚΗ, ο Γρηγόρης Μάλιαρης ανέλαβε τον ΛΗΛΑ με στόχο να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία, κάτι το οποίο έγινε.
Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω γιατί κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως αποτυχημένη τη χρονιά για τον Γρηγόρη Μάλιαρη.
Εγώ είμαι φίλος του και ίσως δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά δεν νομίζω πως οι κύριοι, που λένε όσα λένε, μπορούν να διαψεύσουν και τα στοιχεία.
Όσο για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα ΑΛΑΤΣΑΤΑ, την ΑΡΤΑΚΗ και τον ΛΗΛΑ, όποτε θέλει, όποιος θέλει, μπορούμε να το συζητήσουμε χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα.
Γρηγόρη, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πιστεύω πως διδάχτηκες πολλά αυτή τη χρονιά. Εύχομαι να μην βρεθείς και πάλι να στηρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά μόνο τη δουλειά σου.
Άλλαξε λίγο, Γρηγόρη, και όλα θα είναι καλύτερα.