Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΡΝΑΝΑΣ

Είναι δυνατόν ν΄ ακούμε και να διαβάζουμε, πως καλά κάνει ο κ. Ταρνανάς και αποχωρεί από τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να πάει στα Γιάννινα;
Είναι δυνατόν όλοι αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να λένε τέτοια πράγματα;
Φυσικά και ο κ. Ταρνανάς έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε πολλά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δυστυχώς έκανε λάθος επιλογές στα διοικητικά και σε....
όλα τα επίπεδα. 
Δεν του βγήκαν αυτά που έκανε και αυτό ήταν όλο.
Δεν είναι όμως δυνατόν να του λέμε πως καλά κάνει και φεύγει για να πάει σε άλλη ομάδα και μάλιστα στα Γιάννινα.
Τι θα λέγαμε αν πήγαινε στον Ηρακλή Ψαχνών;
Προσωπική μου άποψη είναι πως ο κ. Ταρνανάς κάνει λάθος και φυσικά επικοινωνιακά, έκανε γκάφα, για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα και ν΄ ασχοληθούν όλοι με την φυγή του και όχι με την αποτυχία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ν΄ ανεβει κατηγορία, για 2η χρονιά.
Το έχει ξανακάνει ο κ. Ταρνανάς. Σας θυμίζω πως μία μέρα πριν τον αγώνα με την Κόρινθο ο ίδιος και ο προπονητής έλεγαν πως έτσι κι αλλιώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την νέα χρονιά θα αγωνιζόταν σε Εθνική κατηγορία!!!
Αγορά ΑΦΜ ή  2η  θέση θα έδιναν άνοδο!!
Ψέματα έλεγαν;
Τέλος πάντων. Κατά την άποψή μου, ο κ. Ταρνανάς δεν πρέπει να φύγει από τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά ν΄ αλλάξει τα πάντα. Κύριε Ταρνανά, σας οδηγούν σε λάθος επιλογή.
Εγώ δεν σας χαϊδεύω τ΄ αυτιά. Αν δεν μείνετε στην ομάδα, τότε κάπως θα σας χαρακτηρίσουν. Εγώ δεν θέλω να το γράψω σήμερα, γιατί πιστεύω πως είσθε ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.