Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Οι συζητήσεις που γίνονται στα ¨καφέ¨ είναι δημόσιες και τις ακούνε και τ΄ αυτιά περίεργων και καλοθελητών!!!
Γι  αυτό μη θυμώνεις κύριε. Εγώ πάντως δεν σε παρεξηγώ γιατί σε ξέρω!! Απλά λυπάμαι γιατί πίστευα πως μετά από τόσα παθήματα κάτι θα είχες μάθει.
Καλέ μου άνθρωπε, όσα έγραψα τα είπες στον.....
πρόεδρο και τ΄ άκουσαν κι άλλοι.
Το κακό για σένα είναι πως τα είπες και σε άλλους και αυτοί τα μετέφεραν!!
Ο μόνος που σε πιστεύει ακόμη, είναι ο φίλος σου (πρόεδρος), ο οποίος μάλλον σ΄ αγαπάει πολύ και καλά κάνει!! Στο κάτω κάτω, όλοι κάνουμε λάθη. Όταν καταλάβει πως του κάνεις κακό, αφου δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό, θα έχει χάσει πολλούς από τους ανθρώπους που πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν.
Τέλος πάντων. Ο καθένας τώρα θα κάνει τις επιλογές του και θα επιλέξει με ποιούς θα πάει παρακάτω.
Όσο για τον κ. Μάλιαρη, ξεχνάς εύκολα. Δεν θέλω να σου θυμίσω τι έλεγες και ποιούς κατηγορούσες. Θα σου θυμίσω όμως πως ¨αλλοι ανέλαβαν¨ να σώσουν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ, αφού πρώτα ήθελαν και πέτυχαν να φύγει ο Μάλιαρης με τον Ρωμανό από την ομάδα και οι ίδιοι ήταν αυτοί που έκαναν τα πάντα για να φύγουν και από την Αρτάκη και στην συνέχεια μας έλεγαν καθημερινά πως θα υποβιβαζόταν ο ΛΗΛΑΣ και η ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ!!!
Δυστυχώς για σας, ο Μάλιαρης με τον Ρωμανό, απαντούν στο γήπεδο.
Καλέ μου άνθρωπε, να ξέρεις πως μπορεί ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κάνει λάθη, αλλά μαλ....ς δεν είναι.
Ο κ. Ταρνανάς να είσαι σίγουρος πως έμαθε από τα λάθη του και ξέρει ποιοί κάνουν φτηνά παιχνιδάκια!!! Απλά τους χρησιμοποιεί, αφού και οι κουτσομπόλες κάτι κάνουν!!!
Καλημέρααααααα!!!