Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εγώ θα γράψω την άποψή μου κι ας παρεξηγηθώ.
Πιστεύω πως ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να παίζει κανείς μαζί του.
Ο κ. Σαλεμής είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε τα δύο τελευταία χρόνια τον ΕΥΒΟΪΚΟ και τα πήγε μια χαρά. Τώρα όμως πρέπει να διαχειρισθεί  μια κατάσταση για την οποία δεν έχει καμιά ευθύνη ο ίδιος.
Όσα είχε να πεί τα είπε με την γνωστή επιστολή του.
Τώρα αγαπητέ αναγνώστη μου λές κάποια πράγματα και θα ήθελα να γράψω την άποψή μου.
Εγώ θα γράψω ονόματα.
Ο κ. Σαλεμής είπε πως αν βρεθούν 50.000 ευρώ στο....
ταμείο της ομάδας τότε θα προχωρήσει.
Βρέθηκαν;
Ακούω πως η κυρία Ρέτσα αφήνει τα ΚΡΙΕΖΑ και αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΥΒΟΪΚΟΥ!!
Δεν το πιστεύω, για πολλούς λόγους. Η κυρία Ρέτσα δύσκολα θα θελήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην περιοχή της. Την ενδιαφέρει η πολιτική και αυτό δεν το κρύβει. Στο κάτω κάτω δεν θα θελήσει να κατηγορηθεί πως ψάχνει για καρέκλα και μάλιστα ξένη προς την ομάδα της τα ΚΡΙΕΖΑ.
Ακούω πως ο κ.  Ρόγκας θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στον ΕΥΒΟΪΚΟ!!!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες αυτό δεν θα είναι εύκολο. Ο κ. Ρόγκας πέρα από την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ έχει και μια επιχείρηση την οποία σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελε να την βάλει σε περιπέτειες.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο κ. Νίκος Ρόγκας έχει κάνει εδώ και χρόνια τις προτάσεις του, αλλά πάντα έτρωγε πόρτα και την χρονιά που πέρασε βρέθηκε με έδρα το γήπεδο των Φύλλων!!!
Λοιπόν, αυτή είναι η άποψή μου και δεν πιστεύω πως η κυρία Ρέτσα θα ¨προδώσει¨ το χωριό της έστω κι αν έχει καλές σχέσεις με τον κ. Σαλεμή, ούτε πως ο κ.  Ρόγκας θα μπλέξει σ΄ αυτή την περιπέτεια.