Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια τους Έλληνες διεθνείς για την πορεία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ξαναφέραμε την Εθνική στις καρδιές των Ελλήνων».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πιλάβιου: «Η Γερμανία ήταν καλύτερη στο ματς, όμως πιστεύω ότι δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Είναι, όμως, κάτι....
που δεν αλλάζει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορεία τους και την είσοδο της ομάδας στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης. Είδαμε ότι πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν κατάφεραν να μπουν στην οκτάδα. Αυτό που συνέβη στα αποδυτήρια ήταν καταπληκτικό. Είδα όλα τα παιδιά να είναι στεναχωρημένα, αλλά και μια γροθιά για τη συνέχεια. Κρατάμε την επιτυχημένη μας παρουσία στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 και τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα. Ξαναφέραμε την Εθνική στις καρδιές των Ελλήνων. Συνεχίζουμε, πλέον, με το βλέμμα στραμμένο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Πιστεύω ότι θα δώσουμε στο μέλλον πολλές χαρές στους Έλληνες».