Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ

ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ 
Καλησπέρα,σας δίνουμε διορία να κατεβάσετε τις φωτογραφιες μέσα απο το δημαρχείο που φενονται πρόσωπα ανθρώπων που δεν .....
σας έχουν δώσει την έγκριση τους να δημοσιοποιηθούν στο μπλογκ σας.Θα επικοινωνήσω εγώ προσωπικα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΣΧΟΛΙΟ: Σεβαστό το αίτημά σας αγαπητέ κύριε αλλά δεν κατάλαβα κάτι πολύ απλό. Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι προσωπικός χώρος κανενός. Είναι δημόσιος χώρος. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό ζητούσαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις!! Κύριε εκπρόσωπε (αυτό δηλώνετε) εγώ δεν στηρίζω το ρεπορτάζ μου σε φωτογραφίες, ούτε τις ανέβασα για να δημιουργήσω προβλήματα σε ανθρώπους όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αυτοί που έχουν δίκιο και αιτήματα δεν έχουν λόγους να μην δούνε κάποιοι τα πρόσωπά τους. Δεν χρειάζομαι καμμία άδεια για να καταγράψω γεγονότα σε δημόσιο χώρο. Κάνετε λάθος και το ξέρετε. Εγώ όμως παρ΄όλα αύριο θα έχω καλύψει τα πρόσωπά σας για να ικανοποιήσω το αίτημά σας. 
Σας ευχαριστώ και χάρηκα για την επικοινωνία!!