Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Φαίνεται πως κάποιοι εκεί στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, δεν έχουν καταλάβει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την δική του γνώμη και να μην συμφωνεί με την δική τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν το δικαίωμα κάποιοι να οδηγούν πολίτες σε πράξεις βίας, να λένε ψέματα για λόγους παραταξιακούς, να βρίζουν και να συκοφαντούν και εμείς δεν πρέπει να μιλάμε!!! Έτσι είχαν μάθει τόσα χρόνια και δεν θέλουν να καταλάβουν πως το πάρτι τελείωσε.
Κύριε Μπενάκη, κύριε Κούκη, κύριε Σιαγιάννη, καλές .....
οι ανακοινώσεις, αλλά δεν μας λέτε που πρέπει να γίνουν οι σταθμοί μεταφόρτωσης και που η κινητή μονάδα ανακύκλωσης. Γιατί δεν κάνετε την δική σας πρόταση; Να γίνουν στο Αλιβέρι; Να γίνουν στις Κονίστρες; Να γίνουν στην Κύμη; Κάντε μια πρόταση για να την σχολιάσουμε.
Κύριοι της αντιπολίτευσης όποια περιοχή κι αν προτείνετε θα διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοί της. Τι θα κάνετε τότε; Ξέρετε καλύτερα από εμένα πως οι πολιτικοί πρέπει να παίρνουν αποφάσεις κι όχι να κοιτάζουν το πολιτικό κόστος. 
Άποψή μου είναι πως εσείς το έχετε ξεπεράσει αυτό, γιατί στις Δημοτικές Εκλογές δεν θα είσθε επικεφαλείς σε ψηφοδέλτιο και πιθανόν δεν θέλετε να κάνει έργο αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κ. Θωμά.
Αν αυτό βοηθάει τον τόπο σας, συνεχίστε.