Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητέ αναγνώστη, το έργο το έχω ξαναδεί και δεν μ΄ ενοχλεί τίποτα πλέον. Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της ενημέρωσης. Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν. Ξέρω πως λειτουργούν οι πολιτικοί και οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την όποια εξουσία.
Εγώ δεν θα γίνω παρατρεχάμενος κανενός. Δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Στηρίζω ανθρώπους και πολιτικές στις οποίες πιστεύω. Αν αυτό είναι κακό, συγνώμη αλλά εγώ θα συνεχίσω να το κάνω. Ξέρω πως με τον τρόπο αυτόν δεν θα γεμίσω ποτέ τις τσέπες μου και θα είμαι πάντα φτωχός. Δεν μ ....
ενοχλεί αυτό. Αυτό ενοχλεί άλλους. Ενοχλεί αυτούς οι οποίοι κάνουν εμπορικές συμφωνίες για να στηρίξουν πρόσωπα και πολιτικές. Εγώ τέτοιες συμφωνίες δεν κάνω. Θέλω να γράφω ελεύθερα και να πιστεύω αυτά που γράφω. Ρωτήστε βουλευτές τους οποίους έχω στηρίξει να σας πούνε ποσα έδωσαν!!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που ούτε καφέ δεν κέρασαν. Κάποια στιγμή αυτοί που με κατηγορούν θα πρέπει να σκεφτούν ψύχραιμα κάποια πράγματα. Τέλος πάντων. Σήμερα για μένα είναι μια δύσκολη μέρα και δεν θέλω να γράψω περισσότερα. 
Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιους ¨φίλους¨!!!