Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 3-2

Νίκη της Καλλιθέας κόντρα σε Ψαχνά (3-2)

Με σκορ 3-2 επικράτησε η Καλλιθέα του Ηρακλή Ψαχνών. Στο ευρύ σκορ συντέλεσαν τα λάθη που έκαναν οι άμυνες, κυρίως αυτή των Ψαχνών, στο πρώτο 45λεπτο. Να σημειωθεί ότι οι Ευβοιώτες παρατάχθηκαν κυρίως με τις «ρεζέρβες», με τους βασικούς να κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο λόγος έχει ...
να κάνει με το γεγονός ότι την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Παναχαϊκή στα Ψάχνά.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι έχοντας σε καλό απόγευμα τα δύο νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, Ντακόλ και Ντα Σίλβα, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 37', εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των Ευβοιωτών. Από λάθος προήλθε και το δεύτερο γκολ της Καλλιθέας. Ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε κόρνερ στο 50', ο Σικαλιάς έκανε λάθος έξοδο και μετά από νέα σέντρα ο Φαρινόλα με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Η είσοδος αρκετών βασικών παικτών από πλευράς Ψαχνών, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Αρχικά στο 72' ο Χαϊκάλης μετά από γύρισμα του Ζουλιώτη, μείωσε σε 2-1 και στο 76' σουτ ο Ρούτσης με ένα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή στο 81', αλλά το σουτ του Σέγκου, σταμάτησε πάνω στη γραμμή από αμυντικούς της Καλλιθέας. Αντίθετα, αυτοί που έφτασαν τελικά στο γκολ και στη νίκη, ήταν οι «κυανόλευκοι» με κεφαλιά του Μαρουκάκη στο 84'.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης (46' Μιχελής), Μουσταφίδης (75' Στούμπος), Πλάτανος (83' Σεμπέκος), Αρβανίτης, Καλτσάς (46' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (70' Ματσούκας), Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Σταύρου, Ντα Σίλβα (60' Ατματσίδης), Ντακόλ (46' Μαρουκάκης).

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Ψωμιάδης, Χασαπίδης, Μπακομήτρος, Δημητρακόπουλος, υπό δοκιμή, Βανγκελί, Λιόσης (40' Κουρουτίδης), Γκάβαλης, Σπανός, Ντούμας, υπό δοκιμή. Έπαιξαν μετά το 65' οι Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τάουερ, Μπαλαμπάνης, Ρούτσης, Μουτουσίδης, Ποκόνγκ, Γέσιτς, Σέγκος, Χαϊκάλης.


* Ο Αντώνης Λιόσης δέχθηκε γονατιά στο ισχύο και έγινε αλλαγή στο 40'. Ο παίκτης θα απουσιάσει από το φιλικό με την Παναχαϊκή την Κυριακή (26/8) στα Ψαχνά και θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον γιατρό.
** Η αποστολή των «πράσινων» μετά τη λήξη του φιλικού αναχώρησαν κατευθείαν για τα Ψαχνά.
*** Η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Under 19) γεννηθέντες μέχρι και το 1993, να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών τη Δευτέρα 27/8 και ώρα 20:00 για την έναρξη της προετοιμασίας.
Πηγή: http://www.mikriliga.com