Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, οι άνεργοι δίνουν αγώνα καθημερινής επιβίωσης και η κοινωνία στο σύνολό της βιώνει τα τραγικά αποτελέσματα των συνταγών της Τρόικα και των Ελληνικών κυβερνήσεων, η κυβέρνηση δρομολογεί νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την επαναφορά της εφεδρείας που τώρα τη συνδέουν με 40.000 απολύσεις και το ξεπούλημα των ...
επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας και δημοσίου συμφέροντος.

Η αδίστακτη αυτή πολιτική δεν ξεχωρίζει καμιά υπηρεσία όσο σπουδαία και απαραίτητη και αν είναι για το λαό μας. Ήδη μετά την υγεία, που σχεδόν τη διέλυσαν, πήρε σειρά η Δημόσια παιδεία, η οποία πλήττεται βάναυσα.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις συκοφαντικές και διασπαστικές επιθέσεις, θα συνεχίσουν τον αγώνα για να αποκρούσουν αυτές τις πολιτικές και να αλλάξουν τις ασκούμενες πολιτικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο κόσμος της εργασίας, της παιδείας και του πολιτισμού, δηλώνει πως δεν πάει άλλο!

Σαν πρώτο βήμα, το Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Εύβοιας στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και καλεί τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Νομού μας, αλλά και όσους από τους εργαζόμενους έχουν την δυνατότητα, να συμμετάσχουν στο δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 (12.00-14.00)
Όλοι μαζί μπορούμε. Ας στηρίξουμε όλοι τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται.

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΜΑ