Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.ΕΛ. – ΑΝΑΓ.ΕΥΡΙΠΟΥ  0-0  
ΑΓΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ  ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ  
ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ 
ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ''
 Ξεκίνησε η ομάδα μας τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α2 και στην πρεμιέρα με την ομάδα της Αναγ. Ευρίπου δεν κατόρθωσε να ....
πάρει την νίκη παρόλο την καλή της απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Στην αρχή του αγώνα και για δέκα λεπτά η νεανική ομάδα μας  τρακαρισμένη δεν μπόρεσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι της χωρίς όμως και να κινδυνέψει από τον αντίπαλο σε καμία φάση.
 Στη συνέχεια η ομάδα μας έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι της και με καλή κυκλοφορία προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ο τερματοφύλακας του Ευρίπου τέσσερις φορές είπε όχι στην ομάδα μας στερώντας έτσι την επιτυχία κάποιου γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλες δυο φορές η μπάλα απομακρύνθηκε την τελευταία στιγμή από τους αντίπαλους αμυντικούς και έτσι η ομάδα μας δεν κατάφερε  να πάρει την νίκη.
 Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ρουμπή, Παπακυριάκου  και Παντελάκη.
 Α.Ε.Λ. Παπαρίδης, Αθανασίου, Κατσαρής, Μαριέτης, Κέντρος, Τσαλιαγκός   [83΄Τσιμπός], Κουλοχέρης [69΄Βογιατζής], Ζαούρης [78΄Ξύδης], Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμαρυνθιακού το Σάββατο 6/10 και ώρα 4.30 στην Αμάρυνθο.
 Ξεκίνησαν προπονήσεις τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου με ημέρες προπονήσεων κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
ΗΛΙΚΙΕΣ.1998 -1999 [ΠΑΙΔΩΝ], 2000-2001 [ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ], 2002-2003 [ΤΖΟΥΝΙΟΡ], 2004-2005 [ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ] ΚΑΙ 2006-2007 [ΜΠΑΜΠΙΝΙ].
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ. Καλένζης Δημήτριος, Μαρίνος Ιωάννης και Ρόγκας Νίκος.
Ταυτόχρονα ξεκίνησε προπονήσεις και το τμήμα των τερματοφυλάκων  και μέρες προπονήσεων  Δευτέρα, Τετάρτη, και Πέμπτη.
 Πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της σχολής την Κυριακή 30/9 παρουσία του κ. Αμανατίδη ο οποίος μίλησε στους αθλητές της σχολής απάντησε σε ερωτήσεις τους αλλά και  ενημέρωσε για τον αθλητή  σχολής μας Λάμπρου που βρίσκεται από την φετινή χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ενημέρωσε και συζήτησε με τους γονείς παρουσιάζοντας και το πλάνο λειτουργίας των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
 Στο 3ο  επιμορφωτικό σεμινάριο θα βρεθούν οι προπονητές της σχολής στο Προπονητικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τον Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κύριου Bernd Storck καθώς και του τεχνικού επιτελείου που αφορούν σε θέματα αξιολόγησης,  εκγύμνασης και τεχνικής για αθλητές των ηλικιακών τμημάτων των Σχολών μας, οργάνωσης  προπονητικών μονάδων, καθώς και πρακτικές ασκήσεις στο γήπεδο.  Επίσης θα γίνει συζήτηση για  θέματα διατροφής των αθλητών μας. 


 Η ομάδα μας διοργανώνει το 2ο τουρνουά  ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' στα τμήματα  [παμπαίδων, τζούνιορ, παίδων και προτζούνιορ]. Οπωσδήποτε ένα τουρνουά με στόχο το  ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου και ήδη οι συμμετοχές είναι περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά και η ομάδες είναι  έτοιμες για την έναρξη με τους  παμπαίδες να ξεκινάνε  13 και 14/10.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα τζούνιορ  και σε ημερομηνία έναρξης που θα ανακοινωθεί.
Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το SITE  της ομάδας μας  http://aelilantiou.gr/ για τα νέα.