Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτη γκάφα

Τελικά κάποιοι κύριοι δεν έχουν τον θεό τους.
Παράγοντες της Αρτάκης ξέσπασαν πάνω στον απεσταλμένο του 96,5 τον κ. Χρήστο Σεφερλή και κυριολεκτικά τον πέταξαν έξω από το γήπεδο, επειδή όπως ακούσθηκε έχουν προηγούμενα με τον κ. Βασίλη Χατζή!!!
Είναι ή δεν είναι γκάφα αυτό;
Αν κάποια ομάδα θέλει να κάνει κάτι, θα πρέπει να....
έχει την άδεια της διοργανώτριας αρχής.
Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε. Τώρα θα δούμε την στάση της διοίκησης της ΕΠΣΕ, αφού ο 96,5 είχε άδεια για την είσοδο του κ. Σεφερλή στο γήπεδο της Αρτάκης.
Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να εφαρμόζει νόμους και κανονισμούς προς κάθε κατεύθυνση. Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, πιστεύω πως από στιγμή σε στιγμή θα διαβάσουμε κάποια ανακοίνωση, γιατί αυτή η ενέργεια είναι πράξη βίας.
Δεν είμαι φίλος του κυρίου Σεφερλή, αλλά οι τραμπουκισμοί σε βάρος των ανθρώπων της ενημέρωσης, δεν πρέπει να περάσουν.
Ο πρόεδρος του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο κ. Λούκας όταν καιγόταν για να γίνει πρόεδρος του ΑΟΝΑ για να τον πάει ψηλά, βρήκε βήμα και στον 96,5!! Τώρα δεν θέλει τον 96,5 στο γήπεδο.
Αν υπήρχε συναδελφικότητα, τότε οι κύριοι που με βία πέταξαν έξω από το γήπεδο έναν απεσταλμένο ραδιοφωνικού σταθμού, θα ¨ετρωγαν πόρτα¨ γενικώς. Δυστυχώς όμως οι ραδιοφωνατζήδες τρώγονται μεταξύ τους.
Η δική μου στάση απέναντι σ΄ αυτούς τους κυρίους είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή και δεν θ΄ αλλάξει τώρα.
Να ξέρουν πως όποια κι αν είναι η στάση της ΕΠΣΕ, το θέμα δεν θα κλείσει εδώ.
Οι φιλίες και οι προσωπικές σχέσεις στα σπίτια μας. Όταν εκπροσωπούμε φορείς, οφείλουμε να σεβόμαστε τους κανόνες.
Κύριοι του ΔΣ της ΑΡΤΑΚΗΣ κάνατε γκάφα. Φυσικά κάνατε κάτι για ν΄ασχοληθούμε μ΄ αυτό και όχι με τ΄ αποτελέσματα της ομάδας. 
Αυτή είναι η άποψή μου και δεν μ΄ απασχολεί αν σας αρέσει.
Κύριε Λούκα, κάνατε ένα ωραίο δώρο στον φίλο σας πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για την εκλογή του στην  ΕΠΟ.
Ευτυχώς που ο ίδιος δεν μπερδεύει τα πράγματα και ξέρει να βάζει τον καθένα στην θέση του. Αυτό φυσικά τον βοήθησε να φτάσει εκεί που έφτασε.
Κύριοι της ενημέρωσης, κύριοι του 96,5 απόφαση τώρα για την στάση που θα κρατήσουμε απέναντι σ΄ αυτούς που χρησιμοποιούν βία. Εγώ είμαι μαζί σας και θα στηρίξω την όποια πρόταση.