Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ

 Οι ποδοσφαιριστές του «Ευβοϊκού», ζήτησαν συγνώμη και ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί…..
      ΠΟΣΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΥΒΟΙΚΟΥ» και πόσες «ευθύνες» συνέβαλαν σε αυτές τις «ντροπιαστικές» όπως αναφέρουν, εμφανίσεις της ομάδας?
1.      Έχουν μερίδιο ευθύνης, οι περσινοί διοικούντες και ειδικά ο πρόεδρος κ. Αυγέρης, γιατί δεν ολοκλήρωσαν τη 2ετή θητεία τους και ....
άφησαν την ομάδα στη Δ χωρίς διοίκηση. ? (Παρά τις προειδοποιήσεις μου).
2.      Έχουν μερίδιο ευθύνης, τα μέλη της διοίκησης που ορίστηκε «εν μία νύχτα» και ο εκ νέου πρόεδρος κ. Αυγέρης που ανέλαβαν να οδηγήσουν την ομάδα στη Δ, χωρίς επίγνωση όπως αποδείχθηκε και με ελάχιστο οικονομικό προϋπολογισμό για την κατηγορία, έκαναν όλες τις συμφωνίες με προπονητή και ποδοσφαιριστές και τα παράτησαν σε 2 μήνες εν μέσω προετοιμασίας?
3.      Έχουν μερίδιο ευθύνης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής γιατί παρέδωσαν την ομάδα σε αυτή τη Διοίκηση?
4.      Έχουν μερίδιο ευθύνης ξανά ο πρόεδρος κ. Αυγέρης, αλλά και ο κ. Σιμιτζής     και ο κ. Κακαλιάς  αυτής της διοίκησης γιατί ψηφίζουν αλλαγές, αναιρούν τις συμφωνίες τους με τον προπονητή, επιτάσσοντας  την παραίτησή του και ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μέρα  φεύγουν και οι ίδιοι αφήνοντας ότι ανέλαβαν, τις αλλαγές που επέβαλαν και τελικά την τύχη της ομάδας στα αναπληρωματικά μέλη?
5.      Έχουν μερίδιο ευθύνης οι 9 αναπληρωματικοί που αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την ομάδα, υπό αλλαγές σε πολύ κρίσιμη καμπή, αλλά δέχονται ΚΑΙ τις αποφάσεις αλλά ΚΑΙ την παραίτηση των διοικούντων? Με ποια κριτήρια επιλέγονται οι αντικαταστάτες των παραιτηθέντων? (Διότι κατά σειρά εκλογής δεν είναι)!
6.      Έχουν μερίδιο ευθύνης η πρόεδρος και τα μέλη της νέας διοίκησης που σχηματίζεται, γιατί ενώ το «προφανέστατο καλό» για την ομάδα είναι να μείνει το αγωνιστικό τμήμα χωρίς αλλαγές, τουλάχιστον στο χρονικό αυτό σημείο, που ήδη υπάρχουν αλλαγές στη Διοίκηση, δεν αποδέχονται το καθολικό αίτημα των ποδοσφαιριστών? (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ-ΣΑΛΕΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ)
7.      Έχουν μερίδιο ευθύνης οι νέοι προπονητές της ομάδας, γιατί ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν το καλύτερο δυνατόν και το γνώριζαν, το επιβάρυναν και άλλο με απομακρύνσεις και τιμωρίες ποδοσφαιριστών, αλλά και για την καθαρά αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας?
8.      Έχουν μερίδιο ευθύνης τα μέλη της Γεν. Συνέλευσης του Ευβοϊκού, και «ο κόσμος που αγαπάει και νοιάζεται την ομάδα» γιατί επέτρεψαν αυτούς τους χειρισμούς από την άνοδο της ομάδας και έπειτα?  
      ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ?
         ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,  ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ . Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

  Θοδωρής Σαλεμής